Ana sayfa Dizi Fragmanları Yeni Gelin 14. Bölüm Fragmanı ve Özeti 10 Haziran Cumartesi

Yeni Gelin 14. Bölüm Fragmanı ve Özeti 10 Haziran Cumartesi

tarafından ker_def

Yeni Gelin dizisinin 10 Haziran’da yayınlanacak olan 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Eğlenceli bir bölüm olacağı anlaşılan 14 bölümde neler olacak? İşte detaylar:

Cumartesi akşamlarının neşesi Yeni Gelin, 13. bölümün ardından yayınlanan 14. bölüm fragmanıyla eğlencenin devam edeceğinin işaretlerini veriyor. Şeytana uyup altınlarla birlikte kaçmaya çalışan Kamilla yakayı ele verir. Elbette Kalender’in Kamilla için de verecek cezası vardır.

Yeni Gelin 13. Bölümde Neler Oldu?
Konağın kadınlarının zenginlik hayalleri, Kalender ağa tarafından altınlarla yakalanınca suya düşer. Onları, Şirin’le evlenme hayalleri kuran Baran ele vermiştir. Kalender’in kadınlara verdiği ceza ise çok ağırdır; üçünü de hanımlıktan ırgatlığa düşürür. Bu duruma çok içerleyen kadınlar ağaya birer mektup bırakıp, baba evlerine dönmek üzere konağı terk ederler. Arkada bıraktıkları altınları ise, şeytana uyan Kamilla alır.

Kağan bebek sahibi olmaları için Hazar’a yardımcı olmak ister. Aralarında konuşurlarken onları dinleyen Bella, çapkınlık yapmayı planladıklarını düşünür. Asya ve Nazgül’ü de yanına alarak peşlerine düşer ama karşılaştığı manzara hiç de düşündüğü gibi değildir.

Kalender ağa kadınların hayrını süremediği altınları, antika değerleri olduğu için aslen arkeolog olan Kamilla’ya teslim eder. Altınları devlete teslim etmek üzere teslim alan Kamilla bir süre sonra altınlara sahip olmak için planlar yapmaya başlar.

Yeni Gelin yeni bölüm, 10 Haziran Cumartesi akşamı saat 20:00’da Show TV’de!