Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı 9. Bölüm Fragmanı ve Özeti 11 Haziran Pazar

Savaşçı 9. Bölüm Fragmanı ve Özeti 11 Haziran Pazar

tarafından ker_def

Fox TV’de ekran macerasına yeni başlayan Savaşçı dizisinin her bölümü ayrı aksiyonla dolu. Geçtiğimiz 8 bölümde heyecanın tırmandığı Savaşçı dizisinde her bölüm aksiyon sahneleriyle dolu.

11 Haziran pazar günü dizinin 9. bölümü yayında olacak. Fragmanı yayınlanan dizinin bir önceki bölümünde neler olduğu aşağıdaki detaylarda yer alıyor:

Nefes nefese bir kovalamacayla sürüp giden 8. bölümün ardından şimdi 9. Bölüm fragmanını beklemeye başladık. Savaşçı dizisinin 9. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Peki Savaşçı 8. Bölümde Neler Oldu?
Terör örgütünün Mehmetçiğe kurduğu pusunun intikamını almak için yine yollara düşen Kılıç timi bu kez saldırıya uğrayan bir karakolla karşı karşıyadır. Buradaki tüm rütbesiz askerler şehit edilmiş ama komutan subay hayatta bırakılmıştır. Örgütün rütbeli subayları değil, rütbesiz askerleri hedef almasının ardında bir kara propaganda hesabı olduğunu anlayan albay Kopuz, hayatta kalan Ayhan yüzbaşının yardımıyla örgütün liderinin kim olduğunu çözmeye çalışır. Yüzbaşı Ayhan kendisine gösterilen fotoğraflarda teröristi teşhis eder.

“Acımak yok!!”

Örgütün Mehmetçiğe kurşun sıkan elini kırmaya yemin eden yüzbaşı Kağan ve Kılıç timi, ne pahasına olursa olsun peşlerinden gitmeye yemin eder. Teröristleri saklandıkları köyde kıstıran tim, yıllardır öldü sanıldığı için aranmayan örgüt liderini de kıskıvrak yakalamayı başarır. Örgüt sadece dağdaki silahlı teröristlerden ibaret değildir ama. Şehirde de onlara para ve silah yardımı yapan güç odakları ve piyonları iş başındadır. Hatta içlerinde Aslı’nın babası da vardır.

Öte yandan güzel şeyler de olmaktadır. Operasyondan dönen Bayram, Hatice’nin evlilik yıl dönümleri için hazırladığı küçük sürpriz karşısında ne yapacağını bilemez. Aslı ise Kağan’ın kendisi hakkında ne düşündüğünü anlamaya çalışmaktadır.