Ana sayfa Foto Galeri Börü dizi tarihinde çok şeyi değiştirecek! Diğer dizilerin işi zor!

Börü dizi tarihinde çok şeyi değiştirecek! Diğer dizilerin işi zor!

tarafından zk zk

Börü dizi tarihinde çok şeyi değiştirecek! Diğer dizilerin işi zor! 7
Oyuncular hikayeyi başrol yapmış

Ardından 2014 Diyarbakır’a geçtik ve Cartel şarkısında yürüyen Turan’la kısacası harika bir anlatımla yanan Diyarbakır sokaklarını gördük.

Operasyonla başlayan dizi bizi bir anda aksiyonun içine çekti ve tüm karakterleri operasyondaki tepkileriyle tanıdık. Ekip zaten birbirine alışık ama Murat Arkın, Emir Benderlioğlu, Fırat Doğruloğlu ve Armağan Oğuz’un ilk bölümde bir adım öne geçtiğini söylemek yanlış olmaz.

Bu projede yer almasını en çok istediğim kişilerden biri Serkan Çayoğlu’ydu. Ne kadar çalıştığının yakın şahidiyim. Onu Kiraz Mevsimi, Hayatımın Aşkı gibi romantik komedi projelerinde izlemiştik ama bir aksiyon projesinde rol almak istiyordu. Hakkını fazlasıyla vermiş, çok çalışmış ve sakin, minimal ama derin bir biçim seçmiş.

Bu projede en sevdiğim şey tüm oyuncuların hikayeyi başrol yapma çabasıydı. Ezcümle; Börü gerçek ve iddialı bir konuyla, rejinin estetize çabası olmadan, “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganları atarak, aksiyonu, yapım tasarımı, ses tasarımıyla, süresiyle, mini dizi oluşuyla Türk dizi sektörüne başka bir umut verdi.

Konusu yerel olan ama vizyonu evrensel olan bir işi de, süresi kısa olduğunda da izleyicinin kabul edeceğini gösterdi. Umarım bu tip girişimlerin önünün açılmasına da katkısı olur. İlk bölüm bitti, ben şimdiden devamını merak eder oldum. Herkesin emeğine sağlık!”