Ana sayfa Foto Galeri Börü dizi tarihinde çok şeyi değiştirecek! Diğer dizilerin işi zor!

Börü dizi tarihinde çok şeyi değiştirecek! Diğer dizilerin işi zor!

tarafından zk zk

Börü dizi tarihinde çok şeyi değiştirecek! Diğer dizilerin işi zor! 7
Reina saldırısıyla başladı

Gelelim projenin televizyonculuk sektörüne katkılarına… Öncelikle ortak yapımcı Şebnem Aksoy’u öngörüsü nedeniyle tebrik etmek lazım.

Çünkü Dağ serisiyle büyük ses getiren ekibi Star TV’yle buluşturan ve bu konsepti öneren kişi. Alper Çağlar tartışmasız son yıllarda sinemada yaptıklarıyla ve zekasıyla en çok konuşulan isimlerden biri. Star TV geçen yılın en iyi kanalı.

Bir de dizi sürelerini kısaltma ve mini dizi yapma fikriyle yola çıktıkları için kalbimizde ayrı bir yerdeler! Benim için zaten 1-0 önde başladılar. Ayrıca dizinin ilk tanıtımını izlediğimden beri estetize olmayan halinden etkilenmiştim ve bunu yazmıştım.

Beklentim hayli yüksek oturdum ekran karşısına… Çünkü gerçeklik duygusunun sürükleyiciliğine inancım tamdı. Börü, “Bazen Canavarlar Kazanır” isimli ilk bölümüyle hayli sert başladı. 2017’ye girdiğimiz ilk anda yaşadığımız korkunç Reina terör saldırısını, bu kadar kısa bir süre sonra izlemenin beni fazlasıyla gerdiğini söylemeliyim.

Ancak hemen ardından giren jenerik dengeyi sağlamıştı. Börü boks maçına çıkmış gibiydi. Önce seyirciye vuruyor, sonra kısa bir süre nefes aldırıyordu. Jenerikte Polis Özel Harekat’ın 34 50 telsiz koduyla tanınan Börü ekibinin oyuncularını gülen yüzleri ve Adamlar’ın Yanmış İçinden şarkısını duyunca gevşedim. Jeneriğin Atatürk fotoğrafıyla bitmesi de üstüne kocaman bir alkış aldı.
Haberin devamı için sonraki sayfaya tıklayınız…