Ana sayfa Foto Galeri Börü dizi tarihinde çok şeyi değiştirecek! Diğer dizilerin işi zor!

Börü dizi tarihinde çok şeyi değiştirecek! Diğer dizilerin işi zor!

tarafından zk zk

Börü dizi tarihinde çok şeyi değiştirecek! Diğer dizilerin işi zor! 7

Uzun süredir ekrana gelmesi merakla beklenen Börü dizisi, nihayet ilk bölümüyle Çarşamba akşamı yayınlandı. İkinci bölümü 7 Mart’ta yayınlanacak olan Börü, aslında televizyon tarihinde pek çok dengeyi de değiştirecek.

eyim yerindeyse bazı taşları yerinden oynatacak. Oyunculuklarıyla da dikkat çeken diziyle ilgili öyle ayrıntılar var ki, gözünüzden kaçtıysa eğer Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan’ın Börü ile ilgili detaylı ama bir o kadar da Börü’nün neden çok farklı olduğunu anlatan bir yazı kaleme aldı.

İşte o yazı:

“Börü’nün konusu yerel vizyonu evrensel

Seri yaratıcılığını Alper Çağlar’ın, senaryosunu Alper Çağlar, Cem Özüduru, Emre Sirel, Can Emre’nin, özgün müziğini Lincoln Jaeger’in, yapımcılığını Alper Çağlar ve Doruk Acar’ın, ortak yapımcılığını Şebnem Aksoy’un, yönetmenliğini Cem Özüduru ve Can Emre’nin üstlendiği Star İç Yapımlar, ÇAGLARARTS ve INSIGNIA imzalı Börü, çarşamba akşamı ilk bölümüyle görücüye çıktı.

Ahu Türkpençe, Serkan Çayoğlu, Murat Arkın, Emir Benderlioğlu, Fırat Doğruloğlu, Ahmet Pınar, Can Nergis, Armağan Oğuz, Bedii Akın, Ozan Ağaç, Melis Hacic, Tan Altay, Gürol Tonbul ve Mesut Akusta’nın rol aldığı dizi; Tüm Kişiler’de 4.79 reytingle 6’ncı, AB’de 5.99’la 6’ncı, ABC1 20+ kategorisinde ise 4.96’yla 7’nci oldu. Öncelikle Börü’nün 6 bölümlük bir mini dizi olduğunu ve Sen Anlat Karadeniz, Diriliş Ertuğrul gibi iki güçlü rakip karşısına 79 dakikalık bir bölümle çıktığını belirtmekte fayda var. Oldukça güçlü bir bölümle ekrana geldikleri için haftaya reytingin artma şansı çok yüksek! Fakat bu şartlar altında bile sektöre çok şey söylemiş oldu.

Haberin devamı için sonraki sayfaya tıklayınız…