Ana sayfa Dizi Haberleri BÖRÜ dizisi için geri sayım başladı… Peki dizide kim kimdir?

BÖRÜ dizisi için geri sayım başladı… Peki dizide kim kimdir?

tarafından zk zk

BÖRÜ dizisi için geri sayım başladı... Peki dizide kim kimdir? 9

Kemal Boratav (Murat Arkın)

Kendine tamamen zıt mizaçta olan can dostu Turan ile operasyonlara katılan Kemal, BÖRÜ’nün ülkenin en iyi ve etkili taarruz Özel Harekat timi olarak bilinmesinin bir sebebi.

Harvard Üniversitesi, adli antropoloji doktorasını birincilikle veren, tamamen gönüllü olarak Özel Harekat’a katılan bir dahi.

İnsanüstü analitik kabiliyetlerinin yarattığı yalnızlığının boğucu gerçekleriyle her saniye cebelleşiyor. Kemal’in hızlı çalışan zekası, onu insanlardan iletişimsel olarak biraz uzak tutuyor.

BÖRÜ dizisi için geri sayım başladı... Peki dizide kim kimdir? 10

Turan Kara (Emir Benderlioğlu)

BÖRÜ’nün en disiplinsiz, en sorunlu üyesi. BÖRÜ ilk bölüm, o uzaklaştırma cezasından döndüğü gün başlıyor.

Tüm kusurlarına, fevriliğine, ve zapt edilemez doğasına rağmen gözünü kırpmadan silah arkadaşları ve görevi için tehlikeye keyifle giren bir problem çocuk. Kendi harabeye dönmüş, efkarlarla dolu özel hayatının kefaretini, operasyonlarda dostlarının ve masumların canını kurtararak ödüyor.

BÖRÜ dizisi için geri sayım başladı... Peki dizide kim kimdir? 11

Behçet Orbay (Fırat Doğruloğlu)

BÖRÜ’nün tim lideri, 2014 senesinde Türkiye’nin karşı karşıya olduğu tehlikeler arttıkça endişeleri artan, babacan bir gönül adamı. Emrindekileri kardeşleri gibi gören, onların canlarının sorumluluğunu, kararlarıyla ömür boyu taşımaktan kendini yiyip bitiren, vakur bir lider.

Onu yetiştiren, Özel Harekat’ın ilk neslinden İrfan Aladağ’ın Balyoz soruşturması bünyesinde Hasdal’da haksız yere tutuklu yargılanması en büyük dertlerinden. Buna rağmen görevini eksiksiz yerine getiren, devletinin bir dediğini iki etmeyen bir öncü.