Ana sayfa Dizi Haberleri Börü dizisindeki karakterler okuyanın küçük dilini yutturacak kadar var!

Börü dizisindeki karakterler okuyanın küçük dilini yutturacak kadar var!

tarafından zk zk

Dün akşam Star TV’de ilk bölümüyle ekrana gelen Börü dizisi, uzun zamandır medyanın da gündemindeydi. Diziyle ilgili o kadar çok haber yapıldı ki, izleyici de iyice merak etmeye başladı.

Yayına girmesiyle birlikte yine pek çok habere konu olacağı ve gündemde kalmaya devam edeceği de görülüyor. Diziyi farklı kılan konulardan bir tanesini de Mesut Yar, Posta’daki köşesinde yazdı. Bakın neler anlatıyor:

“Öyle bir profil ki

“Börü”nün (Star TV) karakter profili geldi. Okuyunca hakikaten küçük dilimi yuttum. İçinde Harvard mezunu olan tipler mi ararsınız yoksa sivil/resmi savaş tarihini yazacak kadar uzman tim elemanları mı?

Açıkçası bu yazı bu sayfaya düştüğünde dizi henüz yayınlanmamış, reytingleri de belli olmamıştı. Ama şu kadarını söyleyeyim. Eğer ki “Özel Harekat” dediğimiz seçilmiş birlikler gerçek hayatta da bu profile sahipse bize ölüm yok…

“Bir dizi üzerinden fantezi üretme” diyenlerinize de hemen minik bir argüman sunayım; “hayatta başarıya ulaşan her şey bir dizi hayal üzerinden yola çıkarak gerçekliğe ulaşır!”…

20 küsur yıldır aralıksız eğitimini aldığım arkeoloji ve tarih bana bunu defalarca göstermiştir. Neyse, analiz kasmayıp sonuca bakalım. “Börü”ye başarılar!”