Ana sayfa Dizi Haberleri Börü dizisinin sırrı ne? Börü nasıl bir dizi ve hikayesi ne? İşte tüm detaylar!

Börü dizisinin sırrı ne? Börü nasıl bir dizi ve hikayesi ne? İşte tüm detaylar!

tarafından ker_def

Börü dizisinin sırrı ne? Börü nasıl bir dizi ve hikayesi ne? İşte tüm detaylar! 7

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, yakın zamanda Star TV ekranlarında izleyenlerle buluşması beklenen Börü dizisiyle ilgili bir yazı kaleme aldı.

Yazı, dizinin tüm detaylarını ortaya çıkartacak nitelikte…

İşte Sina Koloğlu’nun Börü dizisiyle ilgili çarpıcı yazısı:

‘DAĞ’ FİLMİNİN RUHUNU GETİRDİK

Alper Çağlar, ‘Börü‘ için ne kadar “Ben yönetmiyorum” dese de, dizinin mimarı diyebiliriz. Çağlar, Star TV’de başlayacak diziyi, “Börü, eski Türk mitolojisinde, doğası gereği parçası olduğu sürüyü koruyan, tehlikeleri haber veren ve gerekirse diğerlerinin iyiliği için kendini feda eden, kutsal bir kurdun adı. Terör saldırılarında ve operasyonlarda en önde görev yapan Börü Timi, mitolojideki isim gibi tehlikeli, fedakâr ve nam salmış bir kahramanlar topluluğu” şeklinde tarif ediyor.

Kozmopolit ve çağdaş

Polis Özel Harekât (PÖH) nasıl bir yapı? Alper Çağlar özetliyor, “Yaptığımız mülakatlarda onların, kozmopolit ve çağdaş bir bakış açısı olduğunu gördük. Dindar olan kuvvet üyeleri, inancını özel yaşayan ve hatta dindar olmayan üyelerle yan yana mücadele ediyor. Dağda namazını kılarken silah arkadaşlarını koruyan, her vatandaşın yaşam tarzına saygı duyup, onlar için canını feda etmeye hazır, elit bir teşkilat”…