Ana sayfa Sosyal Medya Gel de izleme! Can Yaman, yine Bay Yanlış için izleyicinin gönlünü bu fotoğrafla çeldi…

Gel de izleme! Can Yaman, yine Bay Yanlış için izleyicinin gönlünü bu fotoğrafla çeldi…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin sevilen romantik komedi dizisi Bay Yanlış, bu akşam (21 Ağustos) yeni bölümüyle ekrana gelecek. 8. bölümü yayınlanacak olan dizide Özgür karakterini oynayacan Can Yaman, dizisine sosyal medyadan destek atmaya devam ediyor. Yaman, her hafta artık alışıldık hareketini bu hafta da tekrarladığı ve izleyicisinin dikkatini çekmek için instagram’dan paylaşım yaptı.

Özge Gürel ile birlikte verdikleri bir pozu paylaşan oyuncu, takipçilerinin beğenisi ve övgü dolu yorumlarıyla karşılandı. Can Yaman ve Özge Gürel, Dolunay dizisinde de birlikte rol almışlardı. İki oyuncunun ekran uyumu o zaman da tutmuş ve dizileri sevilmişti.

Yine bir yaz dizisi olarak başlayan Bay Yanlış’ın yeni sezonda da devam edeceği düşünülüyor. Ekran önünde olduğu kadar, kamera arkasında da iyi anlaşan ikilinin uyumları, takipçilerinin de gözünden kaçmıyor. Oyuncuların bu samimiyetleri, diziye de yansıyor.

Yine birlikte verdikleri aşağıdaki fotoğrafa bakınca, iki oyuncu için de “Şeytan tüyü var bunlarda” demek geliyor insanın içinden! Zaten takipçileri de o kadar çok benimsemişler ki birbirlerine çok yakıştırdıkları bu ikiliyi, dizide izlemeye bayılıyorlar. Yaptıkları yorumlardan da görülüyor.

Yani Can Yaman, bu hafta da dizisine takipçilerini çekeceğe benziyor. “Bekliyoruz tamam, ne güzel fotoğraf arkadaşlığınız daim olsun, bekliyoruz, akşamı iple çekiyoruz, Bay Yanlış Kaçmaz, ” şeklinde yorumlar yapıyor takipçileri. Bakalım reytingler ne gösterecek?

Bu arada Can Yaman’ın paylaşımına kısa sürede 525 bine yakın beğeni gelmesi dikkat çekerken, Özge Gürel’in de “Köfteyi paylaşamıyorduk galiba” notunu düşerek gülme emojisi koyduğu görülüyor. İki oyuncunun iyi anlaştıkları bu sözlerden de anlaşılırken, fotoğraftaki sevimli halleri de herkesin beğenisini kazandı…

BaY YaNlış ❌ Bu akşam 20.00 /// FOX

w/ @ozgecangurelofficial ????

Gel de izleme! Can Yaman, yine Bay Yanlış için izleyicinin gönlünü bu fotoğrafla çeldi... 7

İşte bu akşam ekrana gelecek olan Bay Yanlış dizisinin 8. bölümünden 2. fragman: