Ana sayfa Dizi Haberleri Bu ikili çok konuşulur! Aslıhan Gürbüz ve Nejat İşler bir projede bir araya geliyor!

Bu ikili çok konuşulur! Aslıhan Gürbüz ve Nejat İşler bir projede bir araya geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aslıhan Gürbüz, ekran dünyasının en başarılı oyuncularından biri. Sert karakterlerin oyuncusu Nejat İşler de başarısını çoktan kanıtlamış usta bir aktör. Çok sevilen bu iki isim yeni bir projede partner olmaya hazırlanıyor.

Aslıhan Gürbüz ve Nejat İşler, çok yakında Türkiye’deki yayınına başlamaya hazırlanan HBO Max için çekilecek Kör Nokta isimli dizide bir araya gelecek. Sessiz sedasız hazırlıkları devam eden dizinin yönetmeni de çok iddialı.

Kör Noktası isimli izinin yönetmenliği Ahmet Katıksız üstlenecek. Bugüne kadar Çarpışma, Aşk 101, Alev Alev gibi çok başarılı dizilere imza atan Katıksız’ın yönetmenliğini üstlendiği Kara Para Aşk dünya çapında büyük ses getirmişti. Yönetmenin yeni filmi Kör Nokta’nın da çok iddialı bir yapım olması bekleniyor. Kör Nokta dizisinin senaryosu, Pera Palas’ta Gece Yarısı’nı yazan Elif Usman tarafından kaleme alınacak.

Çekimlerine gelecek ay başlanması beklenen Kör Nokta dizisi 8 bölümden oluşacak ve 2023 yılında da projenin izleyicilerle buluşması planlanıyor. Kör Nokta, başarılı oyuncu Aslıhan Gürbüz’ün ilk dijital projesi olması nedeniyle de büyük önem taşıyor. Projelerindeki seçiciliğiyle bilinen ve çok sık ekrana gelmeyen Aslıhan Gürbüz, bugüne kadar hiç dijital bir platformun projesinde yer almadı.

Yahşi Cazibe dizisi ile dikkatleri üzerine çeken ve Ufak Tefek Cinayetler’de canlandırdığı Merve karakteriyle performansını tam anlamıyla ortaya koyan Aslıhan Gürbüz son olarak kısa süre önce final yapan Masumlar Apartmanı’nda rol alıyordu. Nejat İşler ise Show TV’de yayınlanan Çukur dizisinin ardından BluTV için çekilen Saygı isimli dizide başrol oynamıştı. Başarılı oyuncu, Netflix’in en son dizisi Kuş Uçuşu’nda da sesiyle yer almıştı.

Türkiye’deki yayın tarihi hala belli olmayan HBO Max’in ilk Türk dizisi Turkish Detective için ise hazırlıklar sürüyor. Barbara Nadel’ın The Cetin Ikmen Crime Novels (Inspector Ikmen) isimli kitap serisinden uyarlanacak dizide dedektif Çetin İkmen ve partneri Mehmet Süleyman’ın maceralarını anlatılacak. Dizinin çekimlerine çok yakında başlanacak.