Ana sayfa Dizi Haberleri Leyla Tanlar, Kaçış dizisi ile başlayan büyük değişimin habercisi oldu!

Leyla Tanlar, Kaçış dizisi ile başlayan büyük değişimin habercisi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Leyla Tanlar, Türkiye’de birçok oyuncunun heyecanla beklediği Disney Plus’ın ilk yerli yapımı olan Kaçış’ta rol alan şanslı isimlerden birisi oldu. 2017 yılında Engin Akyürek’in yazdığı hikayenin yıllar sonra diziye dönüşmesi ve Türkiye’ye büyük bir önem veren Disney Plus’ın da ilk yerli yapımı olması büyük bir başarı olarak görülüyor.

Leyla Tanlar da diğer rol arkadaşları ile birlikte bu başarının ortağı konumunda. Oyuncu, Disney Plus’ın lansmanına da katılarak sevincini dile getiren isimler arasında bulundu. Leyla Tanlar için Kaçış dizisinde kendisinin de yer almasından daha önemli olan şey, Disney gibi dünya devi bir içerik yayıncısının Türkiye’ye gelmesi.

Oyuncu, “Kaçış’tan bağımsız genel olarak Disney’in gelmiş olması… Bizim mesleki açıdan elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan oyuncular olarak, bizi motive edecek, üretkenliğimizi körükleyecek işlere denk gelmek çok zor: Kaçış ile birlikte, Disney Plus’ın bize umut kapısı olması çok sevindirici, çok değerli” diye konuştu.

Disney Plus’ın Türkiye piyasasına agresif bir şekilde girmesi, dizi ve sinema sektöründe birbirinden farklı projelere imza atmak için çok istekli olması ve büyük de bir bütçe ortaya koyması oyuncu dünyasını da çok etkiledi.

Leyla Tanlar, Kaçış dizisi ile başlayan büyük değişimin habercisi oldu! 7

Leyla Tanlar, en az oyuncular kadar hevesli bir Disney Plus Türkiye ekibinin olduğuna da dikkat çekerek, “Karşımızda en az biz oyuncular kadar böyle hevesli işler yapmaya hevesli insanlar var. Çok denk gelmiyoruz böyle şeylere” ifadesini kullandı.

Leyla Tanlar’ın heyecanla söylediği bu sözler aslında Türk dizi sektöründe televizyon kanallarında klişe haline gelmiş olan dizi türlerinden çok farklı yapımların da ülkemizde üretilmesinin kapısının açılması anlamında değerlendirilmeli.

Kaçış dizisini de bu tür bir dizi olarak tanımlayan Leyla Tanlar, Disney Plus yetkililerinin farklı projeler yapma konusundaki isteklerinin de oyuncu dünyasını çok geliştireceğine değinmesi önemli bir detay oldu.