Ana sayfa Dizi Haberleri Gökçe Bahadır, canlandırdığı dizi karakterlerinden hatıra topluyor!

Gökçe Bahadır, canlandırdığı dizi karakterlerinden hatıra topluyor!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi.com / Detay – Gökçe Bahadır canlandırdığı her karakterden bir hatıra saklıyor! 2018 yılında final yapan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Oya karakterini canlandıran Gökçe Bahadır, rol arkadaşları ile kurdukları grup üzerinden mesajlaştıklarını anlattı.
Bu diziden sonra önce şarkıcılık adımları atan oyuncu, ardından da İzmir’in Kızları isimli müzikli oyun projesi ile tiyatro sahnesine çıkmıştı.

Uzun süredir ekranda yer almayan Gökçe Bahadır, diziden arkadaşları ile birbirlerini merak edip, neler yaptıklarını konuştuklarını dile getirdi. Oyuncu, “Bu süreçte ekstra herkes eskiden hiç konuşmadığı, görüşmediği arkadaşlarının bile arandığı bir süreç olduğunu düşünüyorum ben. Biz de çok aktif, her an değil ama ara ara mutlaka mesajlaşmaya, konuşmaya çalışıyoruz. Kopmamaya çalışıyoruz, çünkü biz iyi bir ekiptik” diye konuştu.

Ufak Tefek Cinayetler projesini enteresan bir dizi olarak tarif eden oyuncu, kolay bir iş olmadığını da belirtti. Gökçe Bahadır, “İyi çalıştık. Huzurlu çalıştık” dedi.

Ünlü oyuncu, yaptığı her işin senaryosundan birer bölümü ve her karakterden de bir nesneyi sakladığını anlattı.

Gökçe Bahadır şöyle konuştu: “O kadar güzel laflar ediyorlar ki. Ara ara okuduğum oluyor. Şurada da bu lafı kullanırım diye baktığım oluyor. Kayıp Şehir’in Yaprak Dökümü’nün senaryoları çok güzel. Her karakterimden de mutlaka bir eşya saklıyorum. Ya küpesi, ya tokası, ya ceketi… Ama kullanmıyorum.”