Ana sayfa Dizi Haberleri Akın Akınözü’nü tanımakta çok zorlanacağınız eski dizisi yeniden ekranda

Akın Akınözü’nü tanımakta çok zorlanacağınız eski dizisi yeniden ekranda

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Akın Akınözü, Hercai dizisinden önce farklı yapımlarda rol aldı. 2015 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisindeki İvan karakteri ile ilk kez ekranda kendisini gösteren oyuncu, sonrasında ise Arkadaşlar İyidir isimli yapımda rol aldı. Bu dizide Yunus Çağlayan olarak izlediğimiz oyuncu, bambaşka bir imaj ile hayranlarının karşısındaydı…

Hercai dizisinde ise Akın Akınözü, Miran karakteriyle popülerliğe ulaştı. Birçok kişi oyuncuyu bu imajı ile tanıdı. O nedenle de eski imajını görenler şaşırmadan edemiyor. Akın Akınözü’nün Arkadaşlar İyidir dizisindeki halini görenler, bugünkü imajı ile aradaki farkı da fark edecektir.

Akın Akınözü'nü tanımakta çok zorlanacağınız eski dizisi yeniden ekranda 7

Arkadaşlar İyidir dizisi, 28 Ağustos 2016 tarihinde başladı. Sadece 10 bölüm süren yapım 30 Ekim 2016 tarihinde final yaparak ekrana veda etti. Show TV’de yayınlanan dizinin finalinden bu yana 3,5 yıldan fazla zaman geçti.

Show TV’nin kardeş kanalı Show Max, Arkadaşlar İyidir dizisini yeniden yayınlama kararı aldı.

Başrollerini; Aslı Melisa Uzun, İdris Nebi Taşkan, Su Kutlu, Akın Akınözü, Hayal Köseoğlu, Emre Karayel, Didem İnselel, Neslihan Yeldan ve Devrim Özder Akın’ın paylaştığı dizi Cumartesi ve Pazar akşamları saat 23.00’te Show Max’te izleyicilerle buluşacak. İlk yayın günü 4 Temmuz Cumartesi saat 23.00..

Tekrar bölümlerde en çok şaşılacak isim ise kuşkusu Akın Akınözü olacak.