Ana sayfa Dizi Haberleri Bu kaçıncı? Çocuklar Duymasın’da yine boşanma konusunun açılması pes dedirtti!

Bu kaçıncı? Çocuklar Duymasın’da yine boşanma konusunun açılması pes dedirtti!

tarafından ker_def

Kanal D’nin Çarşamba akşamları yayınlanan dizisi ‘Çocuklar Duymasın’ özellikle son zamanlarda eleştirilerin hedefinde.  Dizide eski tadı bulamayan izleyiciler zaten dizinin yeniden çekilmesinin tekrar tekrar ekrana gelmesinin yanlış bir karar olduğunu savunuyordu.

Bunların üstüne bir de, yeni bölüm fragmanında Meltem’in Haluk’a boşanmak istediğini söylemesi izleyicinin sabrını taşıran son damla oldu.

17 senedir ekranda olan dizide boşanma konusu sık sık dile gelmiş, Meltem birçok defa evliliğinde heyecan bulamadığını söyleyerek Haluk’tan boşanmak istemişti.

Bu son boşanma nedeninin Meltem’i tehdit eden Gece yüzünden olduğu ve Meltem’in bu kararı gönülsüz bir şekilde dile getirdiği tahmin edilse de, dizide konu kalmadıkça sürekli boşanma olayının gündeme gelmesi izleyicileri hem bıktırdı hem de kızdırdı.

İzleyenler, artık Birol Güven’in bu diziyi tekrar tekrar yayınlama ısrarından vazgeçmesini izleyiciye yeni bir dizi hazırlamasını istiyor.

Bakalım, Haluk ve Meltem bu sefer bu boşanma kararından nasıl dönecekler ve Gece hakkındaki gerçekleri nasıl ortaya çıkacak?