Ana sayfa Sosyal Medya Bu nedir Yahu? Hem aykırı hem seksi, Berrak Tüzünataç’tan olay çıkış!

Bu nedir Yahu? Hem aykırı hem seksi, Berrak Tüzünataç’tan olay çıkış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, geçen sezon bu dönemde Kurşun dizisiyle ekrandaydı. Ancak yapım kısa süreli olmuştu. Sonrasında Biz Böyleyiz ve Hayalet 3 Yaşam isimli film çalışmaları ile gündeme gelen oyuncu, henüz bir dizide yer almıyor…

Sosyal medyayı etkili şekilde kullanan isimlerden olan oyuncu, özel hazırlanan bir video klipte farklı tarzıyla hayranlarını adeta mest etti. Seksiliğini öne çıkartın, güzelliği ile hayranlarını mest eden oyuncu, aykırı görüntüleriyle de dikkatleri çekti.

Videoyu, “Benim ikinci kişiliğimle tanıştın mı? İşte benim kişisel Tyler Durden” mesajıyla yayınlayan Berrak Tüzünataç, edebiyat dünyasından sinema dünyasına taşınan en önemli karakterlerden biri olan, Dövüş Kulübü’nün asi çocuğu Tyler Durden’a gönderme yapmış oldu.

Berrak Tüzünataç’ın seksiliğini sergilediği görüntüler sosyal medyada çok konuşuldu. Özge Özpirinçci, video ile ilgili hislerini özelden arkadaşına yazdığını belirtti ve “Bu nedir yahu” tepkisini gösterdi.

Bu nedir Yahu? Hem aykırı hem seksi, Berrak Tüzünataç'tan olay çıkış! 7

Şebnem Bozoklu, “Bomba” diyerek emojilerle yorum bıraktı. Uraz Kaygılaroğlu beğenisini ateş emojisi ile gösterdi. Büşra Pekin, “Çok iyi olmuş” yorumunda bulundu.

Birçok takipçi ise videoyu hayranlıkla izlediğini vurgulayan ifadeler kullandı. İşte Berrak Tüzünataç’ın şaşırtan ve ilgi gören videosu: