Ana sayfa Sosyal Medya Melike İpek Yalova ile Hazar Ergüçlü farklı tarzlarıyla göz doldurdu

Melike İpek Yalova ile Hazar Ergüçlü farklı tarzlarıyla göz doldurdu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncular sosyal medyada aktif şekilde paylaşım yaptıkça, hayran kitleleri de hızla artıyor. Bir de buna dizilerdeki etkileyici roller olur ise bu hayran beğenileri ve takipleri daha da hızlanıyor. Son dönemin iki başarılı ismi Melike İpek Yalova ile Hazar Ergüçlü de sosyal medyanın yakından takip ettiği isimler arasında bulunuyor.

Melike İpek Yalova ismini izleyiciler Karadayı dizisinde tanıdı. Oyuncu birçok role ismini yazdırdı, şimdilerde ise Bir Zamanlar Çukurova’da rüzgar gibi esiyor. Müjgan karakterine hayat vermekte olan oyuncu, sosyal medyada da farklı tarzını ve güzelliğini sergilemekten geri kalmıyor. Melike İpek Yalova, araç içinde çekilen hoş fotoğrafını yayınladı. Takipçilerini de binlerce beğeni yapmak ve iltifat üstüne iltifat mesajı bırakmak kaldı.

Melike İpek Yalova ile Hazar Ergüçlü farklı tarzlarıyla göz doldurdu 8

Geçtiğimiz Perşembe akşamı Show TV’de başlayan Alev Alev dizisiyle birlikte yeniden ekrana dönüş yapan Hazar Ergüçlü, canlandırdığı Çiçek karakteri ile önümüzdeki döneme damga vuracağını gösterdi. Hikayenin ve karakterin farklılığı daha ilk bölümden kendisini gösterdi.

Ergüçlü, son dönemde magazin dünyasında yayınlanan haberler ile kendisini baskı altında hissettiği günler yaşıyor. Bu durumda şikayetçi olan oyuncu, yine de mikrofon uzatıldığında derdini tatlı dille anlatmaya çaba harcıyor.

Sosyal medyada da yaptığı her paylaşım ile kendinden konuşturan oyuncu, göz alıcı pozuyla yine hayranlarını mest etti. Oyuncu, paylaşımlarını yoruma kapalı yapmaya da devam ediyor.

Melike İpek Yalova ile Hazar Ergüçlü farklı tarzlarıyla göz doldurdu 9