Ana sayfa Dizi Haberleri Bu onlara ders olsun! İstanbullu Gelin’de Fikret ve İpek artık anlasın!

Bu onlara ders olsun! İstanbullu Gelin’de Fikret ve İpek artık anlasın!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları İstanbullu Gelin dizisinin bu akşam yayınlanacak 65. bölümünden 3. ön izleme geldi.

Ağır bir ameliyat geçiren ama kurtulan Fikret ile İpek arasında geçen duygusal anlar, izleyenleri de etkileyecek.

Fikret’in “Yine gidemedim” sözlerine, o canıyla uğraşırken dışarıda perişan olan İpek “Hele bir gitseydin” diyerek üzüntüsünü anlatmaya çalışıyor.

Bu onlara ders olsun! İstanbullu Gelin'de Fikret ve İpek artık anlasın! 7

Evliliklerinde sorunlar yaşayan Fikret ve İpek’in bu yaşananlardan sonra birbirlerine daha çok sarılmalarını isteyen izleyiciler de sosyal medyadan “Artık normale dönsünler” yorumlarını yapıyorlar bir süredir.

Dizinin devamında Fikret iyileşince araları yine eskiye döner mi bilinmez ama herkesin temennisi bu olayın bir ders olması İpek ve Fikret için.

İşte 65. bölüm 3. ön izleme:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Fikret ve Adem’in durumu ciddiyetini koruyor!

Fikret ve Adem hastanededir ve durumları ağırdır. Esma, bıçaklanma hadisesinden Adem’i sorumlu tutmaktadır Faruk ise hiçbir şey bilmedikleri için annesinin tepkisini anlamsız bulur. Fikret kendisine geldiğinde ilk merak ettiği Adem olur. Adem ise Fikret kadar şanslı değildir. Faruk’sa Adem’i artık nereye koyacağını bilememektedir. Tüm bunlar yaşanırken Boran erkekleri Garip’in yakın zamanda evlenme isteği ile karşı karşıya kalır. Esma’nın yaşayacağı şok ise bu haber ile olmayacaktır.