Ana sayfa Dizi Haberleri Peki Adem’e ne oldu? İstanbullu Gelin’de Dilara’dan acı itiraf!

Peki Adem’e ne oldu? İstanbullu Gelin’de Dilara’dan acı itiraf!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Star TV’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin, heyecanlı gelişmelerin yaşanacağı bir bölümle bu akşam geliyor.

65. bölümden arka arkaya gelen 4. ve son ön izlemede Ameliyathanenin önünde Dilara ve Süreyya’nın konuşması yer alıyor.

3. ön izlemede Fikret’in ameliyattan çıktığı ve İpek ile konuştuğu görülürken son yayınlanan ön izlemede Dilara’nın üzgün bir şekilde Süreyya’ya yaptığı itiraf yer almakta.

Adem’in hala ameliyatta olduğunu düşündüren bu görüntülerde Dilara, Süreyya’ya “O kadar emindim ki çocuğumu yalnız başıma büyütebileceğime. Düşünsene belki Adem’e bile söylemeyecektim. O kadar emindim yalnız başa çıkabileceğime” itirafında bulunuyor.

Peki Adem'e ne oldu? İstanbullu Gelin'de Dilara'dan acı itiraf! 7

Herkesin sevincini gördüğünü ancak Adem’in paylaşımının bambaşka olduğunu anlatıyor Dilara. Hastanede ilk kez çocuğunun kalp sesini dinlediğinde Adem’e söylemese de ilk kez biriyle kalben bebeğini paylaşabildiğini hissettiğini dile getiriyor Dilara.

Bu sözler, Dilara’nın yeniden Adem’e dönmesi için ön bir itiraf mı ilerleyen bölümlerde göreceğiz ama en çok merak edilen, Adem’in komadan çıkıp çıkamayacağı.

İşte İstanbullu Gelin 65. bölüm 4. ön izleme:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Fikret ve Adem’in durumu ciddiyetini koruyor!

Fikret ve Adem hastanededir ve durumları ağırdır. Esma, bıçaklanma hadisesinden Adem’i sorumlu tutmaktadır Faruk ise hiçbir şey bilmedikleri için annesinin tepkisini anlamsız bulur. Fikret kendisine geldiğinde ilk merak ettiği Adem olur. Adem ise Fikret kadar şanslı değildir. Faruk’sa Adem’i artık nereye koyacağını bilememektedir. Tüm bunlar yaşanırken Boran erkekleri Garip’in yakın zamanda evlenme isteği ile karşı karşıya kalır. Esma’nın yaşayacağı şok ise bu haber ile olmayacaktır.