Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Buğra Gülsoy, dizi sektörü için öyle bir iddia ortaya koydu ki, keşke içini dökseydi!

Buğra Gülsoy, dizi sektörü için öyle bir iddia ortaya koydu ki, keşke içini dökseydi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy, TRT1 ekranında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde başrolde yer alıyor. Sultan Melikşah karakterina hayat veren ünlü oyuncu, Hürriyet gazetesindeki röportajında öyle bir iddia ortaya koydu ki, sözleri birçok yerde yankılanmıştır.

Ancak Buğra Gülsoy, sözlerini detaylandırmadı. Yine de dizi sektörü adına çok çarpıcı sözler ve ipuçları ile doluydu… Hakan Gence, dizi dünyasında neler yaşandığını sordu. Buğra Gülsoy, “Dünyada bencilliğin artması bütün sektörleri vuruyor. Dizi sektöründe de oyuncular yapımcılara, yapımcılar oyunculara adaletsiz davranabiliyor. Bu kadar söyleyeyim…” diyerek konuyu detaylandırmadı.

Ancak çok rahatsız olduğu konuların varlığına da işaret etmiş oldu… Buğra Gülsoy, sektörün gidişatından memnun değil. Dizi sürelerinin de herkesi etkilediğine değinen oyuncu, Kuzey Güney’den örnek vererek şöyle konuştu: “Biz ‘Kuzey Güney’i çekerken 80 dakikaydı. O zaman bile uzun derdik. Ama daha rahat çalışıyor ve sindirerek oynuyorduk.”

Artık star kavramının önemli olmadığının altını çizen oyuncu, her şeyin hikaye olduğuna vurgu yaptı. Gülsoy, “Aslolan hikâye ve o hikâyeye uygun kişilerin oynaması gerekiyor. Başrole kimi koyarsan koy hikâyen kötüyse izlenmiyor” diyerek tecrübesini de paylaştı.

Kendisini bir star olarak değil bir oyuncu olarak tanımlayan Buğra Gülsoy, bu mesleği yapma sebebinin de ün ve şöhret olmadığını sözlerine ekledi.