Ana sayfa Sosyal Medya Buğra Gülsoy’un oyunculuktan daha çok keyif aldığı bir başka meslek var!

Buğra Gülsoy’un oyunculuktan daha çok keyif aldığı bir başka meslek var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üçüncü kitabını çıkartan Buğra Gülsoy, şu sıralar tanıtım için röportajlar yapmayı sürdürüyor. Disney Plus’ta Eylül ayında başlayan Dünyayla Benim Aramda isimli dizinin başrol oyuncusu olan Buğra Gülsoy, dizi sayesinde hem Türkiye’de hem de yurt dışındaki hayranları arasında çok konuşulmuştu.

Yoğun dizi çekimleri, yayın öncesi tanıtım faaliyetleri ve dizinin yayınlanması ile yaşanan yoğun süreç oyuncu için tamamlandı. Şimdilerde üçüncü kitabını Luna’nın tanıtımı için çaba harcayan Gülsoy, heyecanını da sözleriyle ifade etti.

Ünlü oyuncu, çok başka bir haz duyduğunu ifade ederek, “Oyunculuğu da çok seviyorum ama kitap yazmak oyunculukta dünyanın bir parçasısınız sadece. Kitapta dünyayı kendiniz kuruyorsunuz. Bütün karakterleri kafanızda canlandırıp oynayabiliyorsunuz, o yüzden çok daha keyifli” açıklamasını yaptı.

Buğra Gülsoy, okuyucuların kitaplarını okurken kendi filmlerini çektiklerini belirterek, hikayelere ilgi olduğunu anlatması dikkat çekti. İleride kitabındaki hikayelerin bir projeye dönüşmesi konusunda ise oyuncu net bir duruş sergilemedi.

Gülsoy, “Ben o amaçla yazmıyorum, sadece okurlarla buluşsun” diye yazıyorum diyerek, kitaplarını filme veya diziye çevirme amacıyla yazmadığının altını çizdi.