Ana sayfa Sosyal Medya Buğra Gülsoy’un paylaştığı videoyu mutlaka izleyin! Çarpıcı gerçeklerle karşılaşacaksınız!

Buğra Gülsoy’un paylaştığı videoyu mutlaka izleyin! Çarpıcı gerçeklerle karşılaşacaksınız!

tarafından ker_def

Şu sıralar TV8 ekranlarında yayınlanan Kızım dizisinde oynayan Buğra Gülsoy, farkındalık yaratmak adına instagram sayfasından bir video paylaştı.

Televizyongazetesi/Detay – Gülsoy, 1986 yılında Ukrayna Pripyat şehrinin 14.5 km. kuzeybatısında bulunan Çernobil şehrinde konuşlu olan Çernobil Nükleer Santrali’nde yapılan bir deney esnasında meydana gelen nükleer kaza felaketiyle ilgili bir videoyu takipçilerinin izlemesini istedi.

Pek çok kişinin çocukluğunda hatırladığı bu facianın boyutu ve izlerinin yer aldığı videoya bir yorum yapan Buğra Gülsoy, asıl ülkelerin karar vericileri olan kişiler tarafından izlenmesi gerektiğinin de altını çizdi.

İşte Buğra Gülsoy’un o paylaşımı:

Çocukluğumda kötü bir anı olarak kalan bu olayın, aslında tüm gezegenin çökmesine ramak kaldığını öğrendiğimde, utandım bilmiyor olmaktan. Yerküre üzerindeki tüm devlet başkanlarının, tüm siyasete bulaşanların -bulaşacak olanların- nükleeri bir güç olarak görenlerin, yönetilenlerin değil asıl yönetenlerin izlemesi gerek. Hayır: izlemeleri şart! #chernobyl ?