Ana sayfa Sosyal Medya Bülent İnal ile hayranlarının kalp kalbe karşı durumu!

Bülent İnal ile hayranlarının kalp kalbe karşı durumu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bülent İnal, Özlem Conker, Bahadır Yenişehirlioğlu, Hakan Boyav ve Gürkan Uygun’un başrollerinde Payitaht Abdülhamid dizisinin 102. bölümü heyecan ve merakla bekleniyor. 27 Aralık Cuma akşamı saat 20.00’de TRT1 ekranında yayınlanacak olan dizide önemli gelişmeler var.

Başrol oyuncusu Bülent İnal da instagram hesabından fragmanı paylaştı. Hayranları ünlü oyuncuya yine iltifatlarda bulundu. Fragmanı çok beğenen takipçiler, “Her daim senin için izliyoruz Hakanım” diyerek oyuncuya moral desteği yolluyor.

100 bölümü aşan dizinin bu günlere nasıl geldiğini anlamadığını belirten İnal, daha önceki röportajlarında Abdülhamid karakterine hayat vermekten dolayı duyduğu mutluluğu da söylemişti. Hayranları da oyunculuğuna yönelik birçok iltifatta bulunmakta.

Bugüne kadar hiçbir bölümü kaçırmadığını belirten bir takipçisi, “Sizi ve diziyi çok seviyoruz. Yine çok heyecanlı bir bölüm bizleri bekliyor” diye yazdı.

İşte Bülent İnal’ın paylaşımı:

Cuma akşamı bekliyoruz????????????

 

İşte 102.bölümde yaşanacakların detayı:

Zalman Ferdinand’ı kurtarmak için belgeyi ele geçirmeye çalışır. Tahsin Paşa’nın hastalığı nükseder, Tahsin Paşa yatağa düşer. Zalman Osmanlı’nın silah alımına da mani olur. Ferdinand’a silahları aldırıp Osmanlı’nın itibarını yerle bir edecektir. Silahların parası maden işletmeciliği yapmak isteyen bir Fransız tüccardan alınacaktır. Abdülhamid bunu öğrenir. Fransız tüccarı köşeye sıkıştırıp madenler için ihale açtırır.

Halil Halid Abdülhamid’in payitahttaki düşmanını öğrenmek için Ferdinand’ın peşindedir. Ferdinand Zalman ile görüşürken Halil Halid baskın yapar. Cemile kocasının hayatından umudunu kesmişken, onu yeniden heveslendirecek bir gelişme olur. Bu arada Blavatsky konağı satın alamayınca eski planı gündeme gelir.

Gülcemal Mehmet’le evlenecektir! Hem de hemen!

Bidar ve Cemile aşevi olma hazırlığındaki konağı denetlemeye giderler ve alt katı görmek isterler. Aşağıda ahit sandığına açılan tüneli görmek üzerelerken, Anna ve Balavatsky nefeslerini tutarlar, Blavatsky silahını çeker. Silah kimin ölümüne neden olacaktır?

İhaleyi kim kazanacak, Abdülhamid Zalman’ın oyunu bozabilecek midir? Abdülhamid’in getirttiği hekim Tahsin Paşa’yı iyileştirebilecek midir? Halil Halid Zalman’ın gerçek kimliğini ortaya çıkarabilecek midir?