Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin sevilen dizisi Gizli Saklı’nın yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Fox TV’nin sevilen dizisi Gizli Saklı’nın yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bayram tatili sebebiyle diziler de tatile girdi. Fox TV’nin sevilen dizisi Gizli Saklı da dün akşam bayram tatili nedeniyle yeni bölümüyle ekrana gelemedi. Peki sevilen dizi yeni bölümüyle ne zaman ekranda olacak? İşte yanıtı…

Başrollerini Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı’nın paylaştığı Gizli Saklı dizisinin bugüne kadar beş bölümü yayınlandı. Çarşamba akşamları Fox TV ekranında izleyiciyle buluşan dizinin altıncı bölümü dün akşam ekrana gelmedi. Sebebi bayram tatiliydi. Sevilen dizinin altıncı bölümü 20 Temmuz Çarşamba akşamı izleyiciyle buluşacak.

Yaz aylarında ekranları süsleyen çoğu romantik komedi ve eğlenceli diziler arasında yer alan Gizli Saklı dizisi, yaz sezonu başında Fox TV’nin iddialı bir yapımı olarak ekrana gelmeye başladı. Klasik romantik komedi tarzından çok polisiye komedi olması, Gizli Saklı’yı benzerlerinden ayıran unsur oldu.

Fox TV’nin sevilen dizisi Gizli Saklı’nın yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? 7

Ancak Gizli Saklı reytinglerde bir türlü istenen çıkışı yapamadı. Dizinin hikayesine heyecan katması için yeni bir isim kadroya eklendi. Diziye son olarak katılan Sinem Akyol, Gizli Saklı dizisinde Tardu Flordun’un hayat verdiği Tarık’ın İngiltere’den gelen kızı Zeynep’e hayat veriyor. Zeynep karakterinin hikayesi de diziye ayrı bir renk kattı.

Aslında sosyal medyadaki yorumlar dizinin sevildiği yönünde. Özellikle Halit Özgür Sarı ve Sinem Ünsal’ın partnerliği izleyiciden olumlu yorum aldı. Ancak dizinin çarşamba akşamları çok güçlü bir rakibi var. O da Kanal D’de yayınlanan Seversin dizisi.

İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün başrollerini paylaştığı Seversin dizisi de sosyal medyada çok olumlu yorumlar almasına rağmen reytinglerde oldukça zayıf gidiyor. Her iki dizinin de başrol çiftinin yüksek enerjisi ve güçlü uyumları sosyal medyada öne çıkmalarını sağlıyor.