Ana sayfa Kim Kimdir? Burak Dakak kimdir?

Burak Dakak kimdir?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Gülperi dizisinde kimlerin yıldızı parladı diye sorulsa, bu isimler arasında ilk sıralara Burak Dakak ismi kesin olarak yazılır…

Burak Dakak, kimdir ve daha önceki rolleri nelerdir? Hayata bakış açısı ve onun hakkında çok özel bilgileri sizler için derledik.

ÇOCUKLUĞU

18 Haziran 1998 Ankara doğumlu Burak Dakak, 10’lu yaşlarda kamera önünde yer alan şanslı bir çocuktu. Ailesi sanata yönlendirdi. Ankara Sanat Tiyatrosu’nda eğitim aldı. İyi bir başlangıç yaptıktan sonra gelen şansı da iyi değerlendirdi. O şans Ezel gibi bir diziden gelince de sonrası hızlıca gelişti.

Burak Dakak kimdir? 8

ROL ALDIĞI DİZİLER

İlk kez Ezel dizisinde Mert’in genç hali olarak ekrana gelen Burak Dakak, daha sonra Benim Adım Gültepe dizisinde Fevzi karakterine hayat vermişti. Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Şehzade Mehmed karakteriyle bir hayli tanındı. Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinde rol aldı. Ardından ise Diriliş Ertuğrul dizisindeki Şehzade Gıyaseddin Keyhüsrev karakteri geldi.

Genç oyuncu son olarak Gülperi dizisinde Hasan Taşkın olarak herkesi etkileyen bir performansa imzasını attı. Bu karakterin kendisinde ileriye yönelik izler bıraktığını söylüyor genç oyuncu..Hasan, zor bir karakterdi ve Burak Dakak onu en iyi şekilde canlandırmayı başardı.

DİSİPLİNLİ ÇALIŞMA

Burak Dakak için oyunculuk bir yaşama biçimi olmuş. Keyif aldığı bir işi yapmanın mutluluğu içinde. Küçükken farkında değildi ama büyüdükçe, işin içine iyice girdikçe de mesleğini özümsedi.

Hasan karakterini araştırma ve disiplinli çalışma ile başarıya ulaştıran Dakak, hazırlık aşamasının önemine de işaret etmekte.

Aklında ise şu aralar sinema var… Daha önce sinemada hiç yer almadı ve iyi bir projede yer almayı çok istiyor.

Genel hedefi ise yurt dışına açılmak. Uluslararası işlerde yer almak geleceğe dair beslediği en önemli umutlardan…

Hayalini kurduğu şeylerin gerçekleşmesiyle birlikte iç huzura da kavuşan Burak Dakak, geleceğin kendisi için çok daha iyi olacağını da inanıyor.

Burak Dakak kimdir? 9

ÖZEL HAYAT

Burak Dakak, sette olmayınca evde vakit geçirmeyi sevenlerden… Onu dışarıda çok göremeyebilirsiniz, çünkü pek dışarı insanı değildir.

Film izlemek, kitaplar okumak evde yaptığı aktiviteler…

Ayrıca 3. nesil kahvecilik yöntemleri öğrendi ve kahve yapımında da bir hayli iyi olduğunu söylüyor.

Kendince yaptığı ufak kahve deneyleri de onu mutlu ediyormuş.

INSTAGRAM

Burak Dakak’ı, instagram’da takip edebilirsiniz.

@burakdakak__ adresinde Mavi tıklı hesabına takip eden kişi sayısı 165 binden fazla…

Sıklıkla paylaşım yapmıyor ama ara sıra hayranlarını özel anlarından fotoğraflarla mutlu ediyor.