Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Hakkı ile Nehir Erdoğan yeni dizi çifti mi oluyor?

Burak Hakkı ile Nehir Erdoğan yeni dizi çifti mi oluyor?

tarafından ker_def
Uzun süredir ekranlarda olmayan Nehir Erdoğan, Paris’e yerleşmiş ve oyunculuğa ara vermişti.

Erdoğan’ı izleyiciler bu aranın ardından en son geçtiğimiz sezon Fi dizisinde izleme fırsatı elde etmişti. Diziye konuk oyuncu olarak katılan Erdoğan, hayranlarını çok mutlu etmişti.

Yeni sezonda ise başarılı oyuncu Arka Sokaklar dizisinin yapımcısı Erler Film’in hazırlıklarını yaptığı İkizler isimli diziyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Burak Hakkı ile Nehir Erdoğan yeni dizi çifti mi oluyor? 8

Akşam Gazetesi’nin haberine göre; Nehir Erdoğan, Erler Film’in üzerinde çalıştığı ‘İkizler’ adlı dizisinde kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

16 Haziran 1980 İzmir doğumlu olan Nehir Erdoğan ise, 2002 yılından bu yana ekranda yer almakta.

Yabancı Damat dizisindeki Nazlı Baklavacıoğlu karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Erdoğan, Aşk Bir Hayal’de Asmin, Son dizisinde Aylin Karan karaktarleriyle dikkat çekmişti. En son internet dizisi Fi’ye konuk olan ve Nilay karakterine hayat veren Erdoğan, hayranlarını yeni dizi anlaşması ile bir hayli heyecanlandırdı.

Bakalım Nehir Erdoğan nasıl bir karaktere hayat verecek?

Erdoğan için partner arayışı devam ederken, yapım şirketinin ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinde rol alan Burak Hakkı ile görüşme halinde olduğu öğrenildi.

23 Mayıs 1972 İstanbul doğumlu olan Burak Hakkı, 2000 yılından bu yana ekranlarda boy gösteriyor.

Burak Hakkı ile Nehir Erdoğan yeni dizi çifti mi oluyor? 9

Birçok önemli projede yer alma başarısı sergileyen Hakkı, Dudaktan Kalbe dizisinde Hüseyin Kenan Gün, Küçük Kadınlar’da Doğan, Yer Gök Aşk dizisinde Ali Ömer karakterleri ile dikkat çekmiş, son olarak ise Diriliş Ertuğrul dizisinde Sultan Aladdin karakterine hayat vermişti.