Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Özçivit’e Diriliş Osman dizisinde, kadın partner bulunamıyor! Son konuşulan isim ortaya çıktı!

Burak Özçivit’e Diriliş Osman dizisinde, kadın partner bulunamıyor! Son konuşulan isim ortaya çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay–  Yeni sezonda heyecanla beklenen yapımlardan birisi de Diriliş Ertuğrul’un devamı olarak çekilecek olan Diriliş Osman dizisi.

TRT1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul’dan sonra atv’de devam edecek olan Diriliş Osman hikayesinin başrolünün Burak Özçivit olacağı çok önceden belliydi.

Geçtiğimiz sezondan beri başka bir dizi almayan ve Diriliş Osman’a hazırlanan Burak Özçivit ile karşılıklı oynayacak kadın oyuncu arayışı ise sürüyor!

Farklı isimler zaman zaman gündeme gelmekte. Geçtiğimiz günlerde Aslıhan Karalar’ın diziye dahil olduğu medyada yer almıştı.

Şeyh Edebi’nin kızı Malhun Hatun karakterine hayat verecek olan Aslıhan Karalar’ın Özçivit ile başrolü paylaşacak kişi olduğu sanıldı ancak son çıkan haberlere bakılırsa asıl başrolde kadın oyuncu hala belli değil!

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgide kulislerde konuşulan bir başka isme değiniliyor. Özge Törer’in, Burak Özçivit’in dizideki partneri olma olasılığı var ama henüz netlik yok!

Bakalım bu durum daha ne kadar sürecek? Özçivit ile birlikte başrolü hangi isim kapacak? Bekleyip göreceğiz…