Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Burak Özçivit’e paylaşımı nedeniyle tepkiler dinmek bilmiyor!

Burak Özçivit’e paylaşımı nedeniyle tepkiler dinmek bilmiyor!

tarafından ker_def

Burak Özçivit’in Zeytin Dalı operasyonu mesajını verirken kullandığı filmdeki asker kıyafetli görüntüsüne tepkiler gelmeye devam ediyor. Milliyet Cadde yazarlarından Özay Şendir de durumu kendi bakış açısından değerlendirdi:

Zeytin Dalı ayıbı…

Burak Özçivit’e dair aklımda oluşmuş çok fazla bir algı yoktu doğrusunu isterseniz. Ama Zeytin Dalı harekâtı başladığı gün, bir film setinde çekilmiş üniformalı fotoğrafını paylaşmasını da garipsedim ve ayıpladım. Hem askerliğini bedelli yapacaksın, hem de tüm milli duyguların şahlandığı bir günde, kalkıp filmde çekilmiş kareyi paylaşacaksın.

Bak arkadaş, ister Zeytin Dalı olsun ister Kato Dağı operasyonu, o çocukların üniformaları senin fotoğrafta paylaştığın gibi kalmaz, bazen bıçak gibi keskin kayalar yırtar sağını solunu, bazen çamura bulanırlar ister istemez.

Burak Özçivit'e paylaşımı nedeniyle tepkiler dinmek bilmiyor! 7

Doğru, bazen o askerlerde de kirli sakal dediğimiz kadar sakal görürüz çünkü günler süren operasyonlar sırasında tıraş olacak zamanları ve imkanları yoktur. Sırtlarındaki 30-35 kiloluk kumanya-yedek mühimmat yükünden tut da, soğuktan pancar gibi kızaran yüzleri ve donma sınırına gelmiş elleriyle, senin film setindeki halinden çok daha farklıdırlar. Bu ülkenin adını sanını bilmediğimiz bir sürü kahraman evladı var, onlara başarılar dileyeceksen, bunu set karelerini kullanmadan yap lütfen…