Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Sevinç, Kırmızı Oda dizisinde Söz’deki partneri ile buluştu

Burak Sevinç, Kırmızı Oda dizisinde Söz’deki partneri ile buluştu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burak Sevinç 2011 yılından bu yana oyunculuk yapıyor. Çeşitli dizilerde boy gösteren oyuncu ilk olarak Evli ve Öfkeli dizisinde Cihan karakteri ile öne çıktı. Kurtlar Vadisi Pusu’daki Timur karakteri ile de dikkatleri çekti.

Ancak ünlü oyuncunun popülerlik kazanması Söz dizisindeki Avcı lakaplı Fethi Kulaksız karakteri ile oldu. 3 sezon boyunca bu dizide rol alan Burak Sevinç, başarılı performansı sayesinde bir sonraki dizisi Leke’de başrol oyuncusu olmayı da başardı. Leke’den sonra sinemaya odaklanan ünlü oyuncu, yeni sezonda ise yeniden setlere dönüş yapacak.

OGM Pictures imzalı Kırmızı Oda dizisinin ekibine katılan oyuncu, iyi bir seçim yaptı. TV8’de yayınlanacak olan psikolojik – gerilim türündeki dizi sayesinde Burak Sevinç, kendisini gösterme ve iyi bir çıkış yakalama şansını da bulabilir.

Binnur Kaya’nın başrolündeki dizide Burak Sevinç, Deniz isimli doktor karakterine hayat verecek. Söz dizisindeki partneri Meriç Aral ile yeni dizide buluşan oyuncu, ayrıca Gülçin Kültür Şahin, Ecem Uzun ve Tülin Özen gibi isimlerle de birlikte aynı sette bulunacak.

Cem Karcı’nın yöneteceği dizinin senaryosunu ise Banu Kiremitçi Bozkurt yazıyor.