Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Burak Sevinç’ten müzisyenliğe geri dönüş adımı!

Burak Sevinç’ten müzisyenliğe geri dönüş adımı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burak Sevinç, kış sezonunda TRT1 ekranında Aşkın Yolculuğu hacı Bayram-ı Veli isimli dizide rol almıştı. 26 bölüm süren bu dizide tarihi bir karakteri canlandıran oyuncu, yaz sezonu için ise bir hukuk dizisi olarak öne çıkan İçimizdeki Ateş’in başrolünde yer alıyor.

Ceren Benderlioğlu ile birlikte yeni atv dizisiyle yeniden ekranlarda yer almakta olan Burak Sevinç, adalet inancı çok yüksek olan ve kolay kolay alt edilemeyecek bir avukat karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Oyuncu, ayrıca Erkan Kolçak Köstendil, Sitare Akbaş ve Ayta Sözeri ile birlikte Müslüm Gürsek şarkıları söylemek için bir araya gelen Burak Sevinç, bu adım ile birlikte geçmişe de döndü.

Burak Sevinç'ten müzisyenliğe geri dönüş adımı! 7

Müzisyenlikten oyunculuğa geçiş yapan isimlerden olan Burak Sevinç, yeniden şarkı söyleyecek olmaktan dolayı çok memnun.

Oyuncu, “Benim için çok değerli. Ben müzisyenlikten oyunculuğa geçmiş olduğum için ve Ayta gibi söyleyerek değil, ben çalarak büyüdüm. Müslüm şarkılarını da. Müslüm Baba, başka bir şey. Arabesk benim için çok önemli. Bu branşta benim için en önemli insan ve en sevdiğim insan. En güzel şarkılarını kendimizce yorumlamaya çalışacağız” açıklamasında bulundu.

Çok heyecanlı olduğunu ve 20 Temmuz gününü çok merakla beklediğini anlatan Burak Sevinç, herkesi de bu projeye destek olmaya davet etti.

Müslüm Gürses Şarkıları konseri 20 Temmuz Çarşamba günü Maximum Unig Açıkhava’da gerçekleştirilecek.