Ana sayfa Dizi Haberleri Burçin Terzioğlu’nun anlaşamadığı iki dizi de olay!

Burçin Terzioğlu’nun anlaşamadığı iki dizi de olay!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, Poyraz Karayel isimli dizi ile akıllarda uzun süre kalmış ve sonrasında da Kurşun dizisiyle ekrana dönüş yapmıştı. Engin Altan Düzyatan ile başrolü paylaşan Burçin Terzioğlu, ne yazık ki, bu projede beklediğini bulamadı.

Kurşun 6 bölümlük bir yapım olarak birçok kişinin itirazına rağmen yayınına son vermişti. Burçin Terizoğlu’nun Hakan Muhafız’ın 4. sezonunda gören hayranları ise çok mutlu oldu. Peki ünlü oyuncu yeni sezonda televizyonda yeni bir dizide rol alacak mı? İşte bu sorunun yanıtı henüz bilinmiyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre ünlü oyuncu çok iddialı iki diziden gelen teklifler sonrası anlaşma sağlayamadı. Bu dizilerden birisi geride bıraktığımız sezonun en başarılı dizisi Mucize Doktor… 2. sezonda da reyting rekorları kırmasına kesin gözüyle bakılan Mucize Doktor’da önemli bir değişim hamlesi yaşanıyor.

Diğer dizi ise TRT1 ekranlarında yeni sezon için hazırlanan ve Selçuklu İmparatorluğu döneminde yaşanan taht savaşlarını anlatan Nizamı Alem dizisi… Her iki dizi de yeni sezonun en gözde işlerinden… Ancak Burçin Terzioğlu bu iki yapım ile de anlaşma sağlayamadı.

Yeni sezonda ekrana dönmesi beklenen Burçin Terzioğlu’nun nasıl bir projede yer alacağı çok merak ediliyor.