Ana sayfa Sosyal Medya Burçin Terzioğlu’nun bakış açısı, Poyraz Karayel’i hatırlattı!

Burçin Terzioğlu’nun bakış açısı, Poyraz Karayel’i hatırlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, Kurşun dizisi ile FoxTV ekranında hayranları ile buluştu. Dizinin 6 bölümü yayınlandı, 7. bölüm final olarak 4 Kasım Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacak. Leyla Devrim karakterine hayat veren oyuncu, bu dizi ile pek de hatırlanmayacak. Kurşun’dan büyük beklenti içindeki hayranları için gelip geçici bir yapım oldu.

Terzioğlu’nun bir önceki dizisi Poyraz Karayel ise hep akıllarda.Birçok hayranı da Ayşegül olarak seslenmeye devam ediyor. Ünlü oyuncu bugünkü paylaşımına da gelen yorumlar şaşırttı.

“Bakış açını değiştirdiğinde baktığın şey de değişir” notuyla bir video paylaşan oyuncuya, takipçilerinden ilginç yanıtlar geldi.

 

Bir hayranı, “Aklıma nedensizce direk: ‘Belki ne aradığımızdan çok nerede aradığımızdır sorun’ geldi. Poyrazcım Karayel, özlendi…” diye yorum bıraktı.

Bir başka takipçisi ise “Aslında değişen baktığın değil , sensin” yorumu yaptı.

Terzioğlu’nun bazı hayranları ise hiçbir şey anlamadıklarını ifade ettiler. Bir takipçi, “Çok anlamlı bir paylaşım hiç birşey anlamadık teşekkürler” diye yazdı.