Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman birkaç sözle nasıl antipatik olunur bunu ispatladı! Dilin kemiği yok ki!

Can Yaman birkaç sözle nasıl antipatik olunur bunu ispatladı! Dilin kemiği yok ki!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Can Yaman’ı internet sitemiz üzerinden elde ettiği başarılar ile hep takdir ettik. Yurt dışında sergilediği ve ülkemiz adına çok önemli olan tanıtım faaliyetlerini de takdirle karşıladık. Ancak ünlü oyuncu hata üstüne hata yapmaya başladı. Şimdi bunları da söyleme zamanı… Birçok hayranı onu mütevazi haliyle sevdi, yurt dışında sergilenen müthiş ilgi ünlüler dünyamız için bir ilk idi… Bu kadar büyük bir etki yaratması da Can Yaman adına büyük bir başarı olarak kayıtlara geçti.

Ancak ne var ki Yaman, üst üste hatalar yapmaya başladı.Belki yurt dışındaki hayranları ile çok iyi iletişim kuruyor var, ülke içindeki hem meslektaşları hem de hayranları ile aynı iletişimi kurmakta zorlanıyor.

Can Yaman, naifliği ve mütevazi kişiliği ile gönüllerde taht kurdu.Ancak son dönemde farklı farklı isimlere üst üste göndermeler yapması, kendini biraz üstte görmeye başlaması pek kabul edilebilir bir durum değil.

Can Yaman, belki elde ettiği başarıyı anlatmakta sıkıntı yaşıyor ama zaten onun yerine başarısını anlatan birçok kişi ve kurum var, kendisinin bunu duyurma çabasına hiç gerek yok.

Can Yaman önce Kıvanç Tatlıtuğ’a laf attı, kendisini onunla kıyasladı.Hürriyet gazetesinde Cengiz Semercioğlu ile röportajında Tatlıtuğ’a özür mahiyetinde güzel sözler yolladı ve bu meseleyi kapattı.

Can Yaman birkaç sözle nasıl antipatik olunur bunu ispatladı! Dilin kemiği yok ki! 9

Ancak öyle büyük başka bir mesele açtı ki, bu durum onun sektördeki geleceğini bile çok etkiler.

Can Yaman, oyuncuları ikiye ayırarak libidosu olanlar ve libidosu olmayanlar diye bir sınıflama yaptı. İşte bu sözlere ilk tepki de Berrak Tüzünataç’tan geldi.

Can Yaman birkaç sözle nasıl antipatik olunur bunu ispatladı! Dilin kemiği yok ki! 10

Tüzanataç, Hürriyet’teki o bölümü yayınladı ve şu sözlerle eleştirdi: “Bilge bir adamdan, bilge cümleler! Yani inanılmaz bir açıklama! Jönlerin libidosuz partnerleri sorun diyorsun he… Vay be… Beğendiğin, beğenmediğin partnerlerini de açıklamışsın…” Sessizlik altındır diyorum.”

Can Yaman’ın röportajda Demet Özdemir’e sosyal medyayı kullanmayı bilmediği eleştirisini getirmesi ayrıca Hangimiz Sevmedik dizisindeki partneri Selen Soyder’i de eleştirmesi kendisine sempati ile bakan birçok insan için de olumsuz ifadeler oldu.

Can Yaman birkaç sözle nasıl antipatik olunur bunu ispatladı! Dilin kemiği yok ki! 11

Umarız Can Yaman, bu sözlerini düzeltir ve kimseye laf atmadan sadece kendi yolunda yürür.

Çünkü, şu ana kadar yurt dışında oluşturduğu müthiş algı ile ülkemizin ve dizi sektörünün tanıtını çok güzel yürüttü.

Bundan sonra kendini yurt içinde değil de yurt dışında anlatma derdine düşmesi daha mantıklı bir karar olacaktır.