Ana sayfa Dizi Haberleri 8. Gün dizisini izleyenler Burcu Biricik’e neden bu kadar kızdı?

8. Gün dizisini izleyenler Burcu Biricik’e neden bu kadar kızdı?

tarafından zk zk

8. Gün dizisini izleyenler Burcu Biricik'e neden bu kadar kızdı? 8

İlk bölümde hamile olduğunu öğrenen Bahar’ın eşine bu sürpriz haberi vermek için mutfakta kahvaltı hazırladığı ve sakarlıklar yaptığı sahneler, Hayat Şarkısı’ndaki Hülya’nın hallerine çok benzetildi.

Daha sonrasında, peşindeki kişilerin evine gelip karnına ateş ettiği adamlar yüzünden bebeğini kaybeden Bahar’ın, çabucak iyileşmesi de izleyiciyi şaşırttı.

Bu kadar kısa sürede ayağa kalkıp, bir de peşindeki adamlardan kaçarken ormandaki aksiyonlu sahnelerde yer alabilmesi, izleyenlerde şaşkınlık yarattı.

Diziye gelen tek eleştiri Burcu Biricik’le ilgili değil. Poyraz Karayel’de muhteşem bir iş çıkaran yönetmen Çağrı Vila Lostuvalı’dan da izleyenlerin beklentisi büyük ama ilk bölümde vurucu sahneler göremedikleri ve Poyraz Karayel’deki o efsane sahneleri aradıklarını da izleyenler sosyal medyadan yorumlarıyla dile getiriyorlar.

8. Gün dizisini izleyenler Burcu Biricik'e neden bu kadar kızdı? 9

Karakterlerin tam anlaşılamaması, olay örgüsünün oturmaması, ilk bölümde izleyiciyi yakalayamadığı gibi eleştiriler geliyor diziye ancak ekrandaki pek çok dizinin ilk bölümlerine yapılan eleştirilerden sonra diğer bölümlerde toparlayıp izleyiciyi kendisine çekmesini hesaba katarsak, 8. Gün için kesin bir yorum yapmak zor gibi görünüyor.

Buğra Gülsoy, Musa Uzunlar, Ceyda Düvenci gibi sevilen isimlerin de katkısıyla, dizi gelecek bölümlerde izleyenlere kurmak istediği dünyayı daha çok kabullendirebilir. Ceyda Düvenci’nin ilk bölümde ölerek diziden ayrıldığını düşünsek de son sahnelerde aslında yaşadığını öğrenmek de izleyenleri mutlu etti.

Aksiyon sahnelerinin vasatlığı da bir başka eleştiri konusu olurken, Hayati gibi eski mafya bir adamın Şehnaz gibi bir kadınla nasıl yollarının kesiştiği, neden bunca yıl kızının karşısına çıkmadığı gibi durumlar da henüz netlik kazanmadı.