Ana sayfa Dizi Haberleri 8. Gün dizisini izleyenler Burcu Biricik’e neden bu kadar kızdı?

8. Gün dizisini izleyenler Burcu Biricik’e neden bu kadar kızdı?

tarafından zk zk

8. Gün dizisini izleyenler Burcu Biricik'e neden bu kadar kızdı? 8

Nitekim Siyah Beyaz Aşk dizisi de ilk yayınlandığında eleştiri oklarının hedefi olmuş ancak 4.-5. bölümlerden sonra izleyenlerin hiç inanmadıkları Ferhat-Aslı aşkını tepelere taşımayı başarmıştı. Aynı durum Jet Sosyete için de geçerliydi. Gülse Birsel’in dizisini merakla bekleyen izleyenler, ilk bölümlerde hayal kırıklığı yaşadıklarını söyleseler de ilerleyen bölümlerde bu olumsuz bakış açısı tamamen değişmiş, hatta pek çok izleyici ‘Gülse Birsel’e haksızlık yapmışız’ itirafında dahi bulunmuşlardı.

8. Gün’ün Pazartesi akşamları yayınlanması şu an için Çukur ve Söz’ün damgasını ekrana vurduğu bir gün olduğu için de aslında kritik bir süreç. Ancak güçlü oyunculuklar ve hikayenin anlaşılıp, karakterlerin derinliklerinin de ortaya çıkmasıyla her şey değişebilir!

8. Gün dizisini izleyenler Burcu Biricik'e neden bu kadar kızdı? 9

İşte ilk bölümde yaşananlar:

Bahar, eşi Ahmet’le çok mutlu bir hayat sürerken annesi Şehnaz’ın ani ölüm haberiyle perişan olur. Başarılı bir yazılım mühendisi olan Şehnaz ölmeden önce, ülke güvenliği için bir devrim niteliği taşıyan milli jet yazılımını tamamlamış ve bu sayede çalıştığı şirketin gözbebeği olmuştur.

Şehnaz, yazılım aktif hale getirilecekken büyük bir sorunla karşılaşır; sisteme sızılmıştır. Bu, Tek kurşun atmadan ülkeyi ele geçirebilecekleri anlamına geliyordur.

Şehnaz, bu felakete engel olmaya çalışırken sisteme sızan adamlar tarafından durdurulur ve tuzağa düşürülür. Şehnaz’ın ölüm haberi tüm ülkede büyük bir şok etkisi yaratır. Bahar ise annesinin öldüğüne başta inanmasa da bu durumu kabullenmek zorunda kalır.

Şehnaz’ın ölümüne sebep olanlar şimdi Bahar’ın peşindedir; Bahar’a hayatının en kötü gecesini yaşatırlar. Bu karanlık adamların başında Ozan vardır. Tüm hayatı bir anda alt üst olan Bahar, artık yolun sonuna gelmiştir. Bu sefer de karşısına eli kanlı bir mafya eskisi olan Hayati çıkar. Bundan sonra Bahar için hiçbir şey ve hiç kimse eskisi gibi olmayacaktır.