Ana sayfa Dizi Haberleri 8. Gün dizisini izleyenler Burcu Biricik’e neden bu kadar kızdı?

8. Gün dizisini izleyenler Burcu Biricik’e neden bu kadar kızdı?

tarafından zk zk
8. Gün dizisini izleyenler Burcu Biricik'e neden bu kadar kızdı? 7
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’nin büyük iddia ile başlayan, farklı konusuyla dikkat çeken dizisi 8. Gün’de Burcu Biricik’e ve olayların akışındaki bazı mantık hatalarına izleyici tepki verdi.

Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği ve Poyraz Karayel dizisinin yönetmenliğini de yapan Çağrı Vila Lostuvalı ile birlikte Ender Mıhlar’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin ilk bölümde bazı konular eleştirilere neden oldu. ve

Senaryosunu Toprak Karaoğlu, Savaş Korkmaz ve Seda Çalışır’ın yaptığı dizide Bahar rolünde oynayan Burcu Biricik’in, bir önceki dizisi Hayat Şarkısı’ndan sonra ekranlara dönüşünü dört gözle bekleyenler, ilk bölümde yaşadıkları hüsranı sosyal medyada paylaştılar.

Musa Uzunlar, Buğra Gülsoy, Ceyda Düvenci, Cem Davran, Yiğit Kirazcı, Hakan Kurtaş, Gökçe Yanardağ, Sermet Yeşil, Deniz Karaoğlu ve Orhan Güner’in de rol aldıkları diziyle ilgili bir karar vermek için aslında henüz çok erken.

Dizinin farklı hikayesi, olay örgüsü, karakterler henüz net olarak ortaya çıkmadan yapılan yorumlar ne kadar gerçeği yansıtıyor henüz bilemiyoruz ama diziye Burcu Biricik’in Hayat Şarkısı dizisindeki rolü Hülya’dan çıkamadığı ile ilgili eleştiriler geliyor.

Dizinin genel hikayesinde, Biricik’in oynadığı Bahar, zeki, hayat dolu, neşeli bir kızdır. Zenginlik içinde büyümüştür. Kocasıyla birlikte mutlu bir hayatı varken bir gün her şey tersine döner.

Agna Şirketi’nde yazılım mühendisi olarak çalışan annesi Şehnaz öldürülmüştür. Bahar güvenli hayatından karanlık bir dünyaya savrulur. Annesini öldüren kişiler, bu kez Bahar’ın peşine düşer.