Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül’den hayranlarına teşekkür paylaşımı…

Neslihan Atagül’den hayranlarına teşekkür paylaşımı…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, şu sıralar Star TV ekranında izleyicilerle buluşan Sefirin Kızı dizisi ile gündemde. İlk sezonu beğenilen dizinin yeni sezon tanıtımı da bir kaç gün önce yayınlandı. Aslında dizinin çekimleri henüz başlamadı ama geçtiğimiz sezon stok bölümleri elde olduğu için biraz daha esnek davranıldığı düşünülmekte.

Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu ile kamera karşısına geçen oyuncu, uzun süredir ekranlarda yoktu. Yeniden dönmesi izleyenlerini çok mutlu ederken Neslihan Atagül’ün zaman zaman yaptığı sosyal medya paylaşımları da hayranları tarafından ilgiyle takip edilmekte. Atagül son olarak doğum gününde kendisini unutmayan hayranlarına teşekkür eden bir not paylaştı.

Bilindiği üzere 20 Ağustos, Neslihan Atagül’ün doğum günü… 1992 doğumlu olan oyuncu, 28. yaş gününü kutladı geçtiğimiz günlerde. Üstelik Sefirin Kızı dizisinin yeni sezon tanıtımının da o güne denk gelmesi, yapımcı firmanın sanki oyuncuya bir jesti gibi durmuştu.

Neslihan Atagül, kendisine gelen tüm mesajlara, doğum günü kutlamalarına ortak bir yanıt verdi. Aşağıdaki paylaşımı yapan oyuncu, hayranlarının  ihtiyacı olan kimi kurumlara bağış yapmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve “Doğum günüm sebebiyle yaptığınız bağışlar çok kıymetli. Bu güzelliklere beni vesile ettiğiniz için teşekkür ederim. Hediyeleriniz, yazdığınız mesajlar, güzel dilekleriniz çok değerli. Güzel gönüllerinizi açtığınız için, desteğiniz için çok teşekkür ederim. İyi ki siz varsınız! Çoğalarak büyümek dileğiyle… Ben de sizi seviyorum” açıklamasını yazdı.

İşte o paylaşım:

Neslihan Atagül'den hayranlarına teşekkür paylaşımı... 7