Ana sayfa Günlük Burç Yorumları 16 Kasım 2018 Cuma günlük tüm burç yorumunuz – Demet Baltacı anlatıyor

16 Kasım 2018 Cuma günlük tüm burç yorumunuz – Demet Baltacı anlatıyor

tarafından ker_def

Demet Baltacı ile burç yorumlarında 16 Kasım Cuma günü için kısa yorum şu şekilde: Venüs günündeyiz… Ay sabah 06.58’de Balık burcuna geçecek. Önümüzdeki 2 gün duygusal ve ruhsal enerjiler güçlenecek. Kendimizi coşkulu ve heyecanlı hissedebiliriz. Duygularımızı ve dürtülerimizi kontrol etmemiz zorlaşabilir. Öğleden sonraki saatlerde ise ay Oğlak burcundaki Satürn’de uyumlu görünümde olacak. Daha istikrarlı ve güvenli hareket edebilir. Sağ duyulu davranabiliriz. Önemli işleri öğleden sonraki saatlere bırakmakta fayda var. Devamını videodan izleyebilirsiniz.

Astrolog Demet Baltacı, youtube kanalında takipçileriyle günlük burç yorumlarında bulunuyor. Videodan 16 Kasım Cuma günü için günlük burç yorumunuzu izleyebilirsiniz.

Günlük burç yorumları, haftalık ve aylık burç yorumları 2018 yılı videoları ve genel astroloji değerlendirmeleri yeniay, dolunay.

Demet Baltacı’nın merakla beklenen burç yorumları, burçların özellikleri ve burçlarla ilgili her şeyi youtube hesabından da takip edebilirsiniz.…