Ana sayfa Dizi Haberleri Büşra Develi yeni dizi için kriterini belirledi, bekliyor!

Büşra Develi yeni dizi için kriterini belirledi, bekliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tiyatro oyununa başlayan ve büyük de heyecan yaşayan ünlü oyuncu Büşra Develi, dizi projeleri konusunda da son durumu aktardı.

Ünlü oyuncu en son Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Eleni karakterine hayat vermişti. Kısa süreli bu rolün yanı sıra Fi dizisindeki Bige karakteriyle de çok konuşulan Büşra Develi, şimdilerde ise daha çok tiyatroya ağırlık verdi. Yak Bunu isimli oyunda Hakan Kurtaş,Sertan Erçakan ve Toprak Can Adıgüzel ile birlikte rol alan oyuncu, tüm vaktini oyun ile ilgili konularda harcıyor.

Diziler konusunda henüz net bir şeyler olmadığını belirterek, “Var bir şeyler ama şu anda onları da söylemek çok gereksiz olur. Bir sinema filmim var. O da daha bütçesel durumları var. Tarihleri değişiyor. Şu anda zaten çok uzun zamandır bu oyunun içindeyim, ona odaklanmış durumdayım. İyiyim yani açıkçası” diye konuştu.

Kadın karakterlerin daha iyi olduğu projenin içinde olmaya önem gösterdiğini, ancak bunun zor bulunan bir kriter olduğunu anlatan Büşra Develi, “Gerçekten yapabileceğime inandığım şeyin içinde olmak istediğim için de bekliyorum” dedi.

Büşra Develi, haftanın iki günü sahneye çıkacağını da sözlerine ekledi.

Uçankuş TV’nin videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz: