Ana sayfa Dizi Haberleri Bye Bye Yıldız! Yasak Elma 46. bölümde Ender’in zaferi, Yıldız’ın hazin sonu!

Bye Bye Yıldız! Yasak Elma 46. bölümde Ender’in zaferi, Yıldız’ın hazin sonu!

tarafından zk zk

Fox TV’de iki bölüm sonra sezon finali yapacak olan Yasak Elma dizisinin 46. bölüm tanıtımı çok şaşırttı!

Başrollerinde Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut’un oynadıkları dizinin yeni bölümünde Halit, Yıldız’ı kolundan tutup kapının önüne atıyor!

Televizyongazetesi/Detay – Yıldız, uğradığı bu şok hareketin yanında onları izleyen Ender’in zevkten dört köşe halini gördükçe iyice perişan oluyor!

Bye Bye Yıldız! Yasak Elma 46. bölümde Ender'in zaferi, Yıldız'ın hazin sonu! 7

Ender’in büyük bir keyifle izlediği o anlarda Halit’in Yıldızı kapının önüne koyup, bavulunu da dışarı attırması dikkat çekerken, Yıldız’ı şoke eden bir başka hareket daha yapıyor.

Yıldız’ın kulağındaki küpeleri ve boynundaki kolyeyi de çekip alan Halit, üzüntüden ağlayan Yıldız’ı dinlemek bile istemiyor!

Halit’i bu noktaya getiren olay merak konusuyken, Ender’in heyecanla beklediği bu gelişmeyi izleyip Yıldız’a gülümseyerek el salladığı anlar da dikkat çekmekte.

İşte Yasak Elma 46. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Ender, Şahika’yla yıllar sonra karşılaşmanın şaşkınlığını yaşar ve bundan hiç hoşlanmazken, bir taraftan da Yıldız’dan tamamen kurtulmak için kusursuz bir plan yapar. Kimsenin hesaba katmadığı şey ise Şahika’nın gelişidir ve bu bütün dengeleri alt üst edecektir.

Yıldız, Caner ve Zehra birlikteliğini kullanarak Zehra’ya istediklerini yaptırmaya çalışırken, Halit’i geri kazanmanın peşindedir.

Yiğit planına nasıl devam edeceğini düşünürken, beklemediği bir teklifle karşılaşır.