Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Önce Sezen Aksu şovu, şimdi de makarna partisi! Beren Saat ve Esra Dermancıoğlu farkı!

Önce Sezen Aksu şovu, şimdi de makarna partisi! Beren Saat ve Esra Dermancıoğlu farkı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu ile Beren Saat, Fatmagül’ün Suçu Ne isimli dizide birlikte rol almıştı. İkilinin dostlukları da bu yapımda başladı ve yıllardır da sürüyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol almaya başlayan Esra Dermancıoğlu, sosyal medyada yaptığı çılgınca paylaşımlarla biliniyor. Oyuncu, takipçilerini hem eğlendiriyor hem bilgilendiriyor.

Atiye dizisinin 3. ve final sezonu çalışmalarını sürdüren Beren Saat ise yıllardır her şeyini neredeyse Esra Dermancıoğlu ile paylaşır bir durumda… İkili Temmuz ayının ilk haftası içinde buluşmuştu. Şimdi de Ağustos ayının ilk haftasında yeniden bir araya geldi.

İki yakın arkadaş önceki gün bir araya geldi. Esra Dermancıoğlu mutfağa girip arkadaşı için makarna yaptı. Oyuncu, “Bu gece meleğime makarna yaptım” notuyla instagram hesabından aşağıdaki fotoğrafı yayınladı.

Esra Dermancıoğlu’nun şu sözü ise bir hayli anlamlıydı: “Yıllardır yanında en iyi hissettiğim dostum Beren’kom…”

Önce Sezen Aksu şovu, şimdi de makarna partisi! Beren Saat ve Esra Dermancıoğlu farkı! 7

İkilinin mutluluk saçtıkları fotoğraf sosyal medyada büyük beğeni topladı. Beren Saat de bu paylaşıma kalp emojileri ekleyerek destek verdi.

Kimi hayranları ise makarna konusuna takılı kaldı. Dermancıoğlu’nun takipçilerinden birisi “Kıza kuru makarna mı yedirdin” diye eleştiride bulundu.

İki ünlü isim Temmuz ayının ilk haftasında da bulumuştu. Birlikte Sezen Aksu şarkısı söyleyen ikili bu görüntüleriyle sosyal medyada çok konuşulmuştu:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

esradermancıoğlu (@esradermancioglu)’in paylaştığı bir gönderi ()