Ana sayfa Sosyal Medya Çağlar Ertuğrul’un iftar menüsünü görenler gözlerine inanamadı!..

Çağlar Ertuğrul’un iftar menüsünü görenler gözlerine inanamadı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-TRT1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde ‘Serdar’ karakterine hayat veren oyuncu Çağlar Ertuğrul hayranlarını şaşırtan sosyal medya paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Sosyal medyayı oldukça etkin kullanan yakışıklı oyuncu, bazen spor yaparken, bazen bir sokak hayvanını severken, bazen de setten yaptığı eğlenceli paylaşımlarıyla hayranlarını mest ediyor.

Öyleki hayranları oyuncunun esprili paylaşımlarını merakla bekliyor. Instagram’da 3 milyon takipçisi bulunan oyuncu son paylaşımıyla takipçilerini yine şaşırtmayı başardı.

Sosyal medyadan zaman zaman yediklerini de paylaşan oyuncu bu defa takipçileriyle iftar menüsünü paylaştı. Ramazan pidesi ile sandviç yapan Çağlar Ertuğru’un basit iftar menüsü takipçilerine, sette olduğunu ve iftarını hızlıca yapması gerektiğini düşündürdü.

Çağlar Ertuğrul'un iftar menüsünü görenler gözlerine inanamadı!.. 8

Yakışıklı oyuncu hemen sonraki paylaşımında ise bu defa kalan çeyrek pideyle yaptığı fıstık ezmeli sandviçin görselini yayınladı.

Öte yandan Teşkilat dizisine geçtiğimiz hafta usta oyuncu Mesut Akusta veda etmişti. Mesut Akusta’nın gidişinin ardından Teşkilat’ın hikayesinin zayıflamaması için Çağlar Ertuğrul’un canlandırdığı ‘Serdar’ karakteri öne çıkartılacak.

Çağlar Ertuğrul'un iftar menüsünü görenler gözlerine inanamadı!.. 9

Deniz Baysal ile Çağlar Ertuğrul ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Pazar akşamları yayınlanan dizi, sıra dışı hikayesi, aksiyon dolu sahneleri ve görkemli prodüksiyonu ile adından söz ettirmeyi başarıyor.