Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinde ortalığı sarsan oyuncu, bir başka projede!

Camdaki Kız dizisinde ortalığı sarsan oyuncu, bir başka projede!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisi, geçtiğimiz hafta çarpıcı bir bölümle sezon finali yaptı. Diziye bir dönem katılan ve fazla öne çıktığı için istenmediği iddiaları ile ayrılan oyuncu, bir başka proje ile anılıyor. Dizinin sevilen karakteri Muzaffer’in sevgilisi olarak ortaya çıkan Melisa karakterine hayat veriyordu Yüsra Geyik. Bir süre kaldığı diziden, beklenmeyen bir şekilde ayrılmıştı.

Yüsra Geyik, çok uzun yıllar Arka Sokaklar dizisinde rol almıştı. Tam 15 sene boyunca oynadığı dizide izleyicinin gözü önünde büyüdü adeta^! Zeliş karakterine hayat veren oyuncu, Arka Sokaklar dizisi ile tanınmıştı. Bu diziden ayrılığının ardından Camdaki Kız dizisinde farklı bir rolle izleyici karşısına gelmişti.

Başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken Yüsra Geyik, Camdaki Kız’da, eskortluk yapan ve aynı zamanda yatalak annesine bakan Meliha’yı oynuyordu. Takma ismi Melisa olan Meliha, Muzaffer’in kız arkadaşı rolü yapması için kendisini tutmasıyla konağa gelmişti. Ancak bir süre sonra bu oyuna fazla inanan Meliha, Muzaffer’i de zor durumda bıraktı. Daha önce Sedat’la da ilişkisi olduğu anlaşılan Meliha, bir süre sonra şehri terkedip gitmek zorunda kaldı.

Camdaki Kız dizisinde ortalığı sarsan oyuncu, bir başka projede! 8

Hikayeye göre Meliha gitti ancak bu gidişin ardından Yüsra Geyik’in dizideki rolünün ön plana çıktığı, çok konuşulduğu ve bu nedenle bazı oyuncuları rahatsız ettiği bu durumun gündeme gelmişti. Bu iddialar ne kadar doğru bilinmez ancak Yüsra Geyik, başarılı bir oyunculuk sergiledi.

Yüsra Geyik’in bu kez bir başka dikkat çekici rolle kamera karşısına geçeceği yeni projesi konuşulmaya başlandı. Oyuncu, bu kez kariyerinde yine çok önemli bir sıçrama yaşatacak bir filmde projede yer almaya hazırlanıyor. Neşet Ertaş’ın hayatının anlatılacağı filmde, Yadigar Leyla karakterini canlandıracak.

Camdaki Kız dizisinde ortalığı sarsan oyuncu, bir başka projede! 9

Merakla beklenen Garip Bülbül Neşet Ertaş filminin hazırlıkları bir süredir devam ediyordu. Filmin çekimlerinin yakında başlayacağı öğrenildi. Neşet Ertaş’ı filmde, Ramazan Bağgül canlandıracak. Ayrıca ünlü ozanın gençlik haline ise Bektaş Dolu hayat verecek. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Gülten’i oynayan Selin Genç de Elif rolünde.Filmin kadrosunda ayrıca Melisa Aslı Pamuk, Zara, Ayça Damgacı, Toygan Avanoğlu, Renan Bilek, Rüzgar Aksoy yer almakta.