Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinde reyting şahane, izleyicilerin itirazları şimdilik bahane!

Camdaki Kız dizisinde reyting şahane, izleyicilerin itirazları şimdilik bahane!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Camdaki Kız dizisinde 54 bölüm geride kaldı ve üçüncü sezon gayet başarılı şekilde ilerliyor. Dizinin gerçek bir hikayeden alıntılanan senaryosunun akıcı olması, reytinglerin de yüksek gelmeye devam etmesini sağlıyor.

Burcu Biricik ve Cihangir Ceyhan ikilisinin üçüncü sezonda hikayenin en can alıcı noktasında olması da izleyicilerin ilgisini daha da çok diziye çekiyor. Reytinglerin çok iyi gelmesi, sosyal medya yansımasının başarılı olmasına rağmen, bir de dikkat çeken itiraz dalgası var.

Diziyi izleyenler, reytinglerin gayet iyi gelmesini sağlayanlar aynı zamanda evli bir kadının yasak bir ilişki içine doğru adım adım ilerlemesine de itiraz ediyor. Birçok dizi hayranı, “Nalan, boşansın ve sonra ne yaparsa yapsın” diye yorumlar yaparak, sosyal medyada hikayenin gidişatına yönelik itirazlarda bulunuyor.

Camdaki Kız dizisinde reyting şahane, izleyicilerin itirazları şimdilik bahane! 7

Sedat’ın da eşini aldatma durumu doğru bulmayan ama bunun Nalan’ın yaptıklarını affettirmeyeceğini düşünen izleyiciler, evli bir kadının aldatma hikayesi olarak Aşk-ı Memnu dizisine benzettikleri Camdaki Kız için, tepkilerini daha yüksek itiraz ile ortaya koymaya başladı.

Dizi hayranları, Nalan ile Hayri ilişkisi hız kazandıkça itirazlarını da artırmaya başladı. Camdaki Kız dizisinin reytinglerinin iyi gelmesi, sosyal medya yansımasının güçlü olması, izleyici ilgisinin yüksek olduğunu anlatıyor. Ancak bu hikaye böyle devam etmez. Nalan ile Hayri ilişkisi içinde senaristlerin aşırıya kaçması, izleyicide bir antipati yaratmaya başlayabilir.

Nalan ile Sedat arasında hala bir evlilik bağı varken, aldatmanın bu kadar fazla öne çıkartılması Camdaki Kız dizisinin reyting almasını sağlasa da izleyicilerin bu duruma olan tepkilerini de artırıyor. Bu dengeyi iyi sağlamak ve diziye tepki dalgasının büyümemesi için senaristlerin dikkatli bir süreç izlemesi gerektiği gözüküyor.