Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman, nasıl oldu da Demet Özdemir’den daha popüler oldu?

Can Yaman, nasıl oldu da Demet Özdemir’den daha popüler oldu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkenci Kuş dizisi sayesinde hem Can Yaman hem de Demet Özdemir, kariyerleri adına altın bir fırsat elde etti. İki ünlü isim popülerliklerinin sınırını Türkiye’nin dışına taşırdı.

Ancak bir gerçek var ki, Erkenci Kuş dizisi en çok da Can Yaman’a yaradı. Oyuncu, bu yapım sayesinde dünyanın farklı ülkelerinde tanındı, çok sevildi, hayran kitlesi katlanarak arttı.

Yunanistan, İtalya, İspanya, Fransa gibi ülkelere yaptığı ziyaretlerde yabancı hayranları hep peşindeydi.Türkiye için yeni bir durumdu ve bazı kişiler de bunun gerçek olmadığını, kurgu olduğunu düşündü.

Fakat eldeki tüm bulgular Can Yaman’ın yabancı ülkelerde büyük bir popülerlik elde ettiğini gösteriyor. Demet Özdemir de çok seviliyor, çok biliniyor ancak Can Yaman kadar öne çıkamadı.

Türk dizilerini yurt dışına satan isimlerin başında gelen Global Agency şirketinin sahibi İzzet Pinto, Can Yaman’ın neden Demet Özdemir’den daha büyük bir ilgi gördüğünü açıkladı.

Dizidoktoru sitesinde Oya Doğan’a konuşan İzzet Pinto, bu konunun erkek oyunculara olan ilgiden kaynaklandığını belirtiyor.

Can Yaman, nasıl oldu da Demet Özdemir'den daha popüler oldu? 9

Pinto şöyle konuştu: “Demet de bu işte parladı. Ama Can bir tık daha fazla öne geçti. Mesela geçen sene Cannes’da Can Yaman’ın katıldığı bir davet yaptık. Oya ben böyle ilgiyi hayatımda görmedim.

İtalya, İspanya, Yunanistan ve birçok ülkeden insanlar Can Yaman’ı görmek için uçağa atlayıp Cannes’a gelmişti. Otelin önünde sabaha kadar bekleyip pankartlar açtılar. Polis yardıma geldi. Ben 10 yıldır böyle bir şey görmedim.

Can Yaman, nasıl oldu da Demet Özdemir'den daha popüler oldu? 10

Ama soruna dönersek, bu dizinin fanlarını genç kızlar ve orta yaş kadınlar oluşturuyor. Ve onlar da daha fazla erkek oyunculara ilgi gösteriyorlar. Dünyada erkek oyuncuların fanları kadın oyunculara göre daha fazla oluyor.

İzleyiciler hem Can’ın tipini beğeniyorlar, hem de dizideki karakteri ve uyumu sevdiler. Ayrıca Can’ın sıcakkanlı oluşu da dikkat çekti. Sürekli fanlarıyla fotoğraf çektiriyor, onlara yakın davranıyor, kameralara konuşuyor. İtalyanca, İspanyolca tweet atıyor. Bu ulaşılabilir tavrı hayranlarının çok hoşuna gitti.”

Can Yaman, nasıl oldu da Demet Özdemir'den daha popüler oldu? 11