Ana sayfa Dizi Haberleri Kiralık Aşk dizisinin büyük bir başarısı daha ortaya çıktı!

Kiralık Aşk dizisinin büyük bir başarısı daha ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir döneme damgasını vuran romantik komedi dizisi Kiralık Aşk, hala gündemde. Elçin Sangu ve Barış Arduç’un popülerliğinin zirve yapması bu dizi sayesinde oldu.

Kiralık Aşk, 19 Haziran 2015 tarihinde başladı ve 69 bölüm sürdü. 20 Ocak 2017 tarihinde final yapan dizide Salih Bademci, Nergis Kumbasar ve Onur Büyüktopçu gibi önemli isimler de rol aldı.

Yurt dışına satışı gerçekleştirilen yapımlardan olan Kiralık Aşk, yayınlandığı her ülkede sevildi. Bu durumu değerlendiren Global Agency şirketinin sahibi İzzet Pinto, önemli bir bilgi verdi.

Dizidoktoru sitesinde Oya Doğan’a konuşan İzzet Pinto, romantik komedi dizilerinin yurt dışında iyi bir müşterisi olduğunu belirtiyor.

Pinto, “Kiralık Aşk’ta iyi gitti. Çok fazla ülkeye sattık ve müşterilerimizin yüzde 90’ı reytinglerinden memnun kaldı. Aşk her ülkede tutuyor ama bu tip dönemlerde de bir kaçış gibi geliyor böyle light içerikler. Rahat takip ediyorlar, oyuncular arasındaki uyumu seviyorlar ve benimsiyorlar” diye konuştu.

Kiralık Aşk dizisinin büyük bir başarısı daha ortaya çıktı! 7