Ana sayfa Güncel Haberler Can Yaman tüm gücüyle Bay Yanlış dizisine asıldı!

Can Yaman tüm gücüyle Bay Yanlış dizisine asıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkenci Kuş dizisinin elde ettiği başarıyla popülerliğini artıran Can Yaman, yurt dışında milyonlarca kişi tarafından takip edilmeye başlanmıştı. Sosyal medyada birçok ülkenin gündemine giren Bay Yanlış dizisinin bu başarısının altında Can Yaman ve Özge Gürel hayranlarının sergilediği müthiş çaba da var.

Can Yaman, Bay Yanlış dizisine adeta tüm benliğini koydu… Yapımın başarılı olması adına büyük gayret sarf eden oyuncu, sosyal medyada da hayranlarını coşturan mesajlar vermeyi sürdürüyor.

Can Yaman, 3 Temmuz Cuma günü yayınlanan Bay Yanlış dizisinin 2. bölümünün dünyanın 9 ülkesinde gündem olmasından büyük mutluluk gurur duyduğunu gösteren bir paylaşımda bulundu.

Can Yaman hayranlarının konuyu twitter gündemine taşımasının ardından ünlü oyuncu da takipçilerini heyecanlandıran bir paylaşım yaptı. Can Yaman, “2 çok iyi değil miydi? #BayYanlış” diyerek dizinin Türkiye dışında; İtalya, İspanya, Yunanistan, Şili, Peru, Arjantin, Brezilya ve Cezayir’de twitter gündemine girmesini kutladı.

Can Yaman’ın tüm dünyadaki hayranlarını mutlu eden bu paylaşıma binlerce beğeni ve yorum da geldi.

Can Yaman tüm gücüyle Bay Yanlış dizisine asıldı! 7