Ana sayfa Güncel Haberler Mehmet Ali Nuroğlu, karantinadan sonra ortaya çıktı!

Mehmet Ali Nuroğlu, karantinadan sonra ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Sen Anlat Karadeniz dizisinde canlandırdığı Vedat karakteri ile Türkiye’yi sarsan Mehmet Ali Nuroğlu, müthiş oyunculuğu ile tüm dikkatlerin üzerine çevrilmesine sebep olmuştu. Kadına şiddet konusu Vedat’ın yaptıkları ile alevlenirken, Mehmet Ali Nuroğlu, çok zorlu bir rolün hakkını vermişti.

Sen Anlat Karadeniz projesinden sonra Güvercin isimli dizide başrolde yer alan Mehmet Ali Nuroğlu, bu sefer bambaşka bir rolle izleyici karşısına çıktı. Oyuncu, Kenan Cibranoğlu olarak ekranda 14 bölüm yer aldı. Ancak dizi için karantina döneminden önce final kararı alınmıştı. Fakat son 2 bölümü yayınlanamadı.

Güvercin dizisine ne olduğu merak konusu… Ancak oyunculardan Eslem Akar’ın yeni sezon için başka bir diziyle anlaşmış olması, Güvercin’in artık gündemde olmadığını da gösteriyor. Mehmet Ali Nuroğlu ise karantina sürecinin ardından başlayan normalleşme sürecinde eşiyle birlikte tatile çıktı.

Mehmet Ali Nuroğlu ise 2011 yılında evlendiği eşi Çiçek Nuroğlu ile birlikte Bodrum’da tatile çıktı. Ünlü oyuncunun, karantina döneminde kilo almadığı da ortaya çıktı. Fit halini koruyan Nuroğlu, yeni sezonda ne yapacak hayranları merakla bekliyor.

Mehmet Ali Nuroğlu, karantinadan sonra ortaya çıktı! 7