Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Can Yaman’dan kendisine küfreden takipçisine sert ayar: Laf sokmakta hiç iyi değilsin!

Can Yaman’dan kendisine küfreden takipçisine sert ayar: Laf sokmakta hiç iyi değilsin!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de ekrana gelen Erkenci Kuş dizisiyle çok konuşulan Can Yaman, sosyal medyadan kendisine gelen küfürlü bir mesaja sert yanıt verdi.

Demet Özdemir ile birlikte rol aldığı dizi öncesinde sıkı bir çalışmayla vücudunu çok değiştiren ve son dönemde kaslarıyla sık sık gündeme gelen Can Yaman, bir takipçisinin terbiye sınırlarını aşan sözlerine adeta ayar verdi.

Yaman, kendisine”Biri biraz meşhur olsa, hemen duyar kasmaya başlar. Bi s…. gidin ya… Hani böylebeyaz olup cunda dantelleri olan bi kefen türü var, onlardan giyseydin!” şeklinde gelen mesajı, instagram sayfasının Story bölümünden paylaşarak yanıtını verdi.

Can Yaman, “Can sıkıntısından sağa, sola küfretmeyin, küfrederken avukatlık ofisimin olduğunu unutmayın, kendiniz için iyi bir şeyler yapın, sevmediğiniz insanları takip de etmeyin, ayrıca laf sokmakta da hiç iyi değilsiniz, bence yormayın kendinizi… sevgiyle kalın” notunu düştü.

İşte Can Yaman’ın o paylaşımı:

Can Yaman'dan kendisine küfreden takipçisine sert ayar: Laf sokmakta hiç iyi değilsin! 7

CAN YAMAN KİMDİR?

8 Kasım 1989’da İstanbul’da doğdu. İtalyan Lisesinden mezun olduktan sonra Üniversite eğitimini Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesinde devam ettirdi. Can Yaman’ın asıl mesleği avukatlıktır. Futbolcu ve teknik direktör Fuat Yaman’ın yeğeni olan Can Yaman’ın ailesi Yugoslav kökenlidir.

Can Yaman, Hukuk Fakültesinden mezun olduktan sonra 1 yıllık mecburu staj Awaterhouse Coopers adındaki dünyaca ünlü bir kurumsal firmada 2014’ün başında altı ay avukatlık yapmıştır. Çevresinin ısrarı ile oyunculuğa adım atan Yaman, Cüneyt Sayıl’dan oyunculuk eğitimi almıştır.

Oyunculuğun yanında pek çok meziyeti bulunan Can Yaman, lisanlı basketbolcu ve ayrıca Futbol, Gitar, Piyano, Bateri, Masa Tenisi, Rafting, Badminton’la ilgilenmekte ve Türkçe, Lazca, İtalyanca, İngilizce, Almanca bilmektedir.

İlk oyunculuk deneyimini 2014 yılında Türkan Derya’nın yönetmenliğini üstlendiği Gönül İşleri dizisi ile edinmiştir. Gönül İşlerinde Bennu Yıldırımlar, Selma Ergeç, Timuçin Esen, Sinem Kobal, Fırat Çelik, Sezai Aydın gibi başarılı oyuncularla birlikte rol almıştır.

2015 yılında Açelya Topaloğlu ile başrolü paylaştığı İnadına Aşk dizisinde rol almıştır. Dizinin yönetmenliğini ünlü yönetmen Osman Sınav üstlenmiştir.

2016 yılında başrollerinde Selen Soyder, Can Yaman, Cengiz Bozkurt, Altan Erkekli, Gül Onat, Bülent Şakrak, Mehtap Bayri, Deniz Oral ve Veysel Diker’in yer aldığı “Hangimiz Sevmedik” adlı dizide Tarık karakterini canlandırdı.

2017 yılına gelindiğinde son olarak Star TV ekranlarında yayınlanan Dolunay dizisinde rol almıştır. 2018 yazında ise yine Star TV ekranlarında yayına başlayan Erkenci Kuş dizisinde Demet Özdemiroğlu ile başrolü paylaşmaktadır.

ROL ALDIĞI YAPIMLAR

2017 – Gönül İşleri

2015 – İnadına Aşk

2016 – Hangimiz Sevmedik

2017 – Dolunay

2018- Erkenci Kuş