Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hande Erçel’in hasta olan annesiyle ilgili sözleri çok duygulandırdı…

Hande Erçel’in hasta olan annesiyle ilgili sözleri çok duygulandırdı…

tarafından zk zk
Televizyongazetesi
Bir süredir magazinin gündemine Murat Dalkılıç ile yaşadığı aşkla gelen Hande Erçel’in annesi şu sıralar zor günler yaşıyor.

Genç oyuncu, annesinin rahatsızlığı nedeniyle yaşadığı zorlukların ailecek üstesinden gelmek için çabaladıklarını, sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir yazıyla paylaştı.

Erçel’in annesi Aylin Erçel’in bir süre önce aniden ortaya çıkan rahatsızlığı nedeniyle sıkıntılı günler yaşadığı ve tüm tetkiklere karşın teşhis konulamadığı gündemde gelmişti.

Gözetim altında tutulan Aylin Erçel’e, kızı Hande Erçel’in yazdığı mesaj ise şöyle:

“Canim annem… Evrende herseyin bir döngü oldugunu, sevginin, iyiligin verdikce cogaldigini ve katlanip seni buldugunu , en zor sinavlarimizda bile yürekten sükretmeyi bana sen ogrettin. Senin gözlerindeki yasam sevincini gördükce herseyi gögüsleyebilirim ve kalbimdeki inanç tahmin bile edemeyecegim bir gucle beni ayakta tutuyor. Sen dunyanin en guzel en guclu kadinisin …Biz , ablam , babam sen ve ben , hepbirlikte bir çok seyin üstesinden geldik yine gelicez.
Ne kadar guzel bir aileye sahibim her zaman farkindaydim da su gecirdigimiz zor gunlerde daha da cok sükrediyorum … Cok guzel insanlar biriktirmisim beni gercekten bilen taniyan disinda hic gormemis ama sevgisini hic esirgememis olanlarla hislerimi paylasmak istedim..
Desteginiz duaniz,hassasiyetiniz benim icin cok kiymetli”

Hande Erçel'in hasta olan annesiyle ilgili sözleri çok duygulandırdı... 7