Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman’ı çok mutlu eden Bay Yanlış gelişmesi!

Can Yaman’ı çok mutlu eden Bay Yanlış gelişmesi!

tarafından ker_def

Televizyon ekranına yeni bir dizi daha geliyor. 26 Haziran Cuma yani bu akşam saat 20.00’da Bay Yanlış dizisi Fox TV’de izleyicilerle buluşacak. Aylardır hayranlarının büyük heyecanla beklediği gün geldi. Can Yaman da en az sevenleri kadar heyecanlı. Dizinin ilk bölümünün nasıl bir dönüş alacağı merakla bekleniyor.

Özge Gürel ile Dolunay dizisinden sonra yeniden buluşan Can Yaman, yaz ekranına damga vurmak amacında. Dizinin sadece Türkiye’de değil, dünyanın dört bir yanında merakla beklenmesi de önemli bir kazanım.

Sosyal medya yansıması ve fragmanlara gösterilen ilgi ekibi çok mutlu etti. Can Yaman da yaptığı açıklamada bu duruma dikkat çekti. Oyuncu, en az hayranları kadar heyecanlı olduğunun da mesajını verdi.

Can Yaman, “Zor zamanlardan geçtiğimiz bu dönemde izleyicilerimize keyifli saatler geçirtecek bir hikaye ile geliyoruz. Yayınlanan tanıtımlarla sizlerden çok güzel geri dönüşler aldık, biz de sizler kadar heyecanlıyız. Cuma günü herkesi ekran başına bekliyoruz” diye konuştu.

Ünlü oyuncu, yapımda restoran sahibi Özgür isimli karaktere hayat verecek. Can Yaman için yeni bir stil çalışması da yapıldı. 17-35 yaş arasındaki izleyiciler hedeflendi ve oyuncu genç ve aykırı bir stille sosyal medyada boy göstermeye başladı.

Can Yaman'ı çok mutlu eden Bay Yanlış gelişmesi! 7